Ovo su navodni detalji razgovora supruge i ljubavnice Miroslava Ilića: "Rekla je da ubiti decu i njega"

 
 
 ≫ 
  • 3

- Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega - ispričala je Mirjana

Supruga Miroslava Ilića, Gordana Ilić i njegova ljubavnica Mirjana Antonović godinama su bile ljute rivalke, a sada su isplivali detalji njihovog navodnog razgovora.

Naime, Mirjana je otkrila da joj je Miroslav kada su se upoznali otkrio da su ga njegovi roditelji naterali da oženi Gordanu pošto je ona bila u drugom stanju sa njim, kao i da nije srećan zbog toga.

- Naša ljubav je počela 1984. Upoznali smo se preko prijatelja kad je on bio u Njujorku na turneji s Lepom Brenom i Slatkim grehom. Rekao mi je da su ga roditelji naterali da se oženi pošto je njegova žena bila trudna, da se ne slažu i da je za glavu viša od njega - započinje priču Mirjana.

- Naglasio mi je da nije srećan jer nisu zajedno iz ljubavi i da se zbog toga često opija. Miroslav je tada još uvek bio u braku, ali odvojen od Gordane, i planirao je da se razvede - rekla je Antonovićeva i dodala:

- Kad sam saznala da sam trudna, bio je iznenađen kao i ja. Hteo je da bude fer prema Gordani i deci, da ih obezbedi, pa da traži razvod. Kako mi je stomak rastao, bio je sve srećniji.

- Znali smo da će biti sin i on je želeo da se zove Kristijan. U Australiji me je iznenadio prstenom, a svog menadžera Branka Stojnića zamolio da nam bude kum. Planirali smo zajedničku budućnost posle njegovog razvoda - rekla je Mirjana, pa dodala da se usledio trenutak koji je sve promenio kada se ona čula sa Godanom i kada je ona počela da preti njoj i detetu:

- Počela je da zove i preti meni i detetu. Govorila je i da će ubiti svoju decu i Miroslava. Nisam želela bilo ko da nastrada. Pošto sam tad bila kod sestre u Beogradu, spakovala sam se i odletela za Njujork, a Miroslav se naljutio što sam se vratila u Ameriku - tvrdila je Mirjana, prenosi Story.

Ipak, kada je na svet došao njihov sin Miroslav je nestao bez traga, a sa Gordanom je i danas u skladnom braku, koji nije narušio čak ni sudski proces za utvrdu očinstva, koja je pre nekoliko godina Mirjana pokrenula sa sinom Devinom, a koji je nedavno završen i čeka se konačna odluka suda.

Video: Miroslav Ilić tužio bivšu ljubavnicu: “Preti mi kazna novčana kazna, ali i zatvor

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Wow

    18. april 2022 | 13:18

    Pa sad je jasno da se Miroslav plasi zene ,ona je opasna znaci moze se svasta lose od nje ocekivati.

  • Jbdabaduja

    19. april 2022 | 08:38

    Koliko je ružno iznositi ovakve detalje u javnost. Mirjana je baš bez blama.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA