Ana Mihajlovski nudi pomoć pretučenoj ženi iz Zemuna: Nasilnik mora da se skloni s ulice direktno u zatvor

 
 
 ≫ 
  • 13

- U nasilju nema mesta za "ali". Ne psotoji ništa što može opravdati nanošenje telesnih povreda - napisala je voditeljka

Voditeljka Ana Mihajlovski oglasila se na svom Instagram nalogu, nakon što je danas objavljen snimak iz Zemuna, a na koje se može videti kako muškarac maltretira i fizički nasrće na ženu i to zbog psa.

Naime, voditeljka je objavila video i apelovala na državne organe da hitno uhapse muškarca koji je nasrnuo na ženu.

Ona je zatim zamolila svakog ko prepozna ženu koju je muškarac napao na ulici, da joj prenese da se javi voditeljki kako bi joj pomogla oko advokata, a sve kako bi počinilac bio adekvatno kažnjen.

Ana Mihajlovski Printskrin: Instagram/anamihajlovski

- Ukoliko neko prepozna napadnutu ženu, molim Vas da joj prenese da joj je advokatica ponudila besplatne pravne usluge kako bi nasilnik bio adekvatno kažnjen - napisala je Ana.

Ona je zatim objavila da je nasilnik uhapšen i poručila:

- U nasilju nema mesta za "ali". Ne psotoji ništa što može opravdati nanošenje telesnih povreda i mnogo je važno da to naučimo.Baš to "ali" daje vetar u leđa svakom nasilniku koji batinama vaspitava ženu, decu, prolaznike. Ne postoji opravdanje za nasilje.

Podsetimo, Treće osnovno javno tužilaštvo odredilo je zadržavanje I. B. (39) koji je u Zemunu nasrnuo na ženu i njenog psa.

On je osumnjičen zbog izvršenja krivičnog dela nasilničko ponašanje i izvršenje krivičnog dela ubijanje i zlostavljanje životinja zbog toga što jeu blizini Ulice Milana Uzelca udarao ženu i uzeo psa od nje.

Video: Mihajlovski o siromaštvu: Ja sam samo delić stravične statistike

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hogsr

    16. april 2022 | 22:18

    Vec se javljaju dezurne pametnice i sveznalice...treba MUP prvo da istrazi i vidi o cemu se tu radilo i da onda postupi po zakonu....kolimo vidim i doticna vodi.psa bez povodca iako je to zabranjeno i verovatno je bila dosta prljava na jeziku....sto.kaze onaj papagaj a sto skaces a neznas da letis ....te zene sa psima znaju da budu jako neprijatne i bezobrazne pogotovo kad im kazete da pokupe iza svog psa ....

  • Strif

    17. april 2022 | 01:24

    Ne znam koliko bolestan um može da opravda osobu koja brutalno gura jakom silom nekoga o beton i tuče po glavi. Monstrum posto ga covekom ne mogu nazvati je vec bio na uslovnoj. Da li ste toliko ozbiljno bolesni.

  • Sasa

    16. april 2022 | 23:09

    Tuko zenu pa da se vidi sta je ,dobro je nije ubio ,pa onda dzabe gledanje...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA