Kaća Grujić pokazala savršenu liniju i progovorila o majčinstvu: Ko god da ima mogućnost treba da uzme pomoć

 
 
 ≫ 
  • 1

- Ja sam neko ko se i ranije hranio zdravo, trenirala sam svaki dan, pa što ne bih nastavila i sad - rekla je Kaća o svom izgledu

Katarina Grujić porodila se 15. decembra prošle godine i na svet donela ćerku kojoj su njen suprug Marko i ona dali ime Katja, a sada je otkrila i kako se snalazi u roditeljskoj ulozi.

Pevačica je iskreno priznala kako se snašla kao majka, te istakla da je pomoć neophodna.

- Ja sam novopečena mama, beba je napunila tek četiri meseca. Sve je stvar organizacije, nikad ne ide sve po planu. Mislim da je pomoć neophodna, jer same ne možemo sve da stignemo, tu je naravno i karijera, tu je porodica, da provedemo neko vreme i sa mužem i da sve bude u redu sa bebom, tako da mislim da je pomoć neophodna - kaže pevačica u "Magazinu In" i nastavlja:

- Ko god da ima mogućnost, da li da možda plati dadilju ili ima možda mamu, sestru, koga god, treba da uzme za pomoć.

Ona je priznala da nije bitno kako žena želi da izgleda posle porođaja i da li će odmah vratiti liniju na staro. Međutim, ona je to želela.

- Otišao je stomak, nema ga! To je samo red, rad i disciplina. Ne kažem da svaka žena mora to da uradi, ali ja sam takav tip. Ja sam neko ko se i ranije hranio zdravo, trenirala sam svaki dan, pa što ne bih nastavila i sad? Pijem ja i vince, ali u teretani sam dva sata - priznala je pevačica.

Video: Kaća Grujić bez trunke šminke u teretani pokazala vrhunsku figuru

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vodolijax

    17. april 2022 | 08:37

    I žene su nekad izgledale fit posle porođaja posebno na selu gde su odmah dva meseca posle porođaja išle na njivu da rade na spravama ali sa bebom koju su tamo hranile i uspavljivale........

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA