Razvodi se Tamara Đurić? Isplivali detalji braka - navodno je ovo razlog kraha

 
 
  • 11

Nikolu već duže vreme gleda samo kao oca svog deteta, i upravo zbog devojčice, izdržala je u braku ovoliko koliko jeste, navode mediji

Starleta i bivša učesnica rijalitija, Tamara Đurić, pola godine nakon što je uplovila u bračne vode sa Nikolom Kačarevićem, odlučila je navodno da stavi tačku na ovaj brak, pišu domaći mediji.

Tamara, kako navode mediji, Nikolu već duže vreme gleda samo kao oca svog deteta, i upravo zbog devojčice, izdržala je u braku ovoliko koliko jeste.

Nikola s druge strane vodi momački život, a kako navode mediji, neretko pijan pada u zagrljaje šankerica i konobarica o čemu navodno postoje i materijalni dokazi, odnosno fotografije.

Kačarević se, kako navode njegovi drugari, pre nekoliko dana iselio iz Tamarinog stana, piše Pressserbia, a prenosi Pink.rs.

Pokušali smo da stupimo u kontakt sa Tamarom, kako bismo proverili ove navode, ali ona nije odgovarala na naše pozive.

Podsetimo, Tamara i Nikola su se već jednom razišli nedugo nakon rođenja ćerke Tamare. Đurićeva je tada za medije rekla:

- To se odlagalo, ja volim da idealizujem sve što je moje, ja sam ga uvek hvalila i sad ga hvalim. Nije on pogrešio, nešto smeta njemu, nešto meni, ja sam se malo povukla, meni je sve dosadilo, a on voli da se druži i tu smo se malo koškali. Ja nisam žena koju bilo ko može da maltretira, nismo imali tih problema, ali zajednički život - rekla je tada, između ostalog, u emisiji "Premijera".

Video: Tamara Đurić bez gaćica na na koncertu Lukasa: Haljina pripijena sve se ocrtava

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Gogo

    15. april 2022 | 16:23

    Zato na koncert Lukasa momak joj nije ni gaćice dao golu je poslo,neki los momak ni na prehladu nemisli.

  • Sladja

    15. april 2022 | 16:43

    Dugo je i trajao ovaj brak.....

  • Др

    15. april 2022 | 17:19

    У,бре, само неке вести за бригу и секирацију!!!?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA