Zvezda Granda otkrio kakvo je Miličino stanje nakon drame sa Rađenom: "Tužna je, izbegava da priča"

 
  • 0

Nemanja Đurđević je nastupao sa Ristićevom nekoliko dana nakon navodnog incidenta

Devojka vaterpoliste Nikole Rađena, pevačica Milica Ristić, koja ga je 1. aprila prijavila policiji za nasilje u porodici imala je prvi nastup nakon drame sa mladom Zvezdom Granda Nemanjom Đurđevićem.

Oni su imali zajednički nastup na jednom privatnom slavlju u okolini Beograda, a Nemanja je zajedničku fotografiju sa tog događaja podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

Pozvali smo ga kako bi proverili kada je fotografija nastala i kako se Milica oseća nakon drame sa Rađenom.

- Slikali smo se bukvalno nekoliko dana nakon što je izašla vest o tom nasilju. Pevali smo na jednom rođendanu zajedno, bilo je više pevača i ona je bila među njima - rekao je Nemanja za Telegraf Jetset.

Na naše pitanje kako se ponašala pevač je odgovorio:

- Milica je vaspitana i uvek se lepo ponaša. Jedino je bila malo tužna i povučena, nije se družila sa nama tokom pauze, nego je sedela u kolima kao da je izbegavala da je pitamo nešto o tome. Kratko je i pevala, možda jedan blok. Naravno da nisam ni pomislio da je pitam. Ali videli smo da je tužna i da se trudi da profesionalno odradi tezgu uprkos svemu tome - rekao je Đurđević i dodao da nije primetio da ima modrice po telu.

- Nisam zagledao, ali primetnih modrica nisam video. Nisam imao ni kad da gledam jer sam pevao sve vreme, bilo je odlično - zaključio je Nemanja.

Podsetimo, navodni sukob između Milice i Nikole odigrao se u stanu na Dorćolu, zbog kog je ona završila u Urgentnom centru, nakončega je reagovala i policija. Istog dana, izjavu miliciji dao je i Rađen, a izrečena mu je i mera zabrane prilaska pevačici.

Video: Zaljubljene poglede nisu krili: Rađen na proslavi rođendana zapevo sa novom devojkom

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA