Jovana Tipšin se nada majčinstvu, a na neumesna pitanja o tome ima originalan odogovor

 
 
  • 3

- Ja mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka - rekla je Jovana

Pevačica Jovana Tipšin (45) koja se još uvek nije ostvarila kao majka, iako bi to želela, otkrila je kako odgovara ljudima na neumesna pitanja o majčinstvu.

- Kad me neko pita, ja kažem: ''Evo u ponedeljak''. Ima mnogo slučajeva gde sam bila prisutna, bio je jedan čovek iz politike i jedna devojka koja je obolela od kancera, napadao ju je zašto nema decu, a ona nije mogla da ima, ubrzo je i preminula - rekla je Jovana.

Mnoge žene su se odlučile na opciju da budu samohrane majke, ili su silom prilike u takvoj situaciji, a pevačica ne bi imala ništa protiv, kada dođe vreme.

- Ja mislim da mogu da ih imam, ali ja kad budem spremna i ako Bog da, ja ću biti majka. Ako bude biće, ako ne, hvala Bogu i na ovome što imam.

- Dosta je žena koje žele, a ne mogu. Znam za slučaj jednog kolege, ne mogu da kažem ime, koji je bio u manastiru Koporin gde se čitaju molitve ljudima koji ne mogu da imaju decu, sa suprugom, i evo sada imaju dvoje divne dece - otkrila je Tipšin za GrandOnline.

Video: Goca je u Pragu zbog vantelesne, a onima koji je pitaju da li je trudna poslala je brutalnu poruku

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Milan

    13. april 2022 | 14:02

    Kada sa 60 ?

  • Ana

    13. april 2022 | 23:09

    Al kad kazu: pomogao im manastir:) Daj ne zamajavajte narod, pomogla im medicina, vestacka oplodnja i cimanje po lekarima, a ne manastiri

  • w

    13. april 2022 | 16:16

    Teško bogme .🙏🙏🙏🙏

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA