Ludilo u najavi! Milica Pavlović je imala ozbiljne povrede i trpela bolove, ali je sve izdržala zbog uspeha!

 
 
  • 7

Pavlovićeva je putem društvenih mreža najavila premijeru ovog gigantskog projekta, budući da je za svoje fanove pripremila čak 12 novih pesama I da je pripremila pravi audio-video spektakl

Malo nakon što smo odgledali seriju "Pevačica", mlada muzička zvezda Milica Pavlović je rešila da nam otkrije da je završila sa radovima na svom četvrtom studijskom albumu, koji nosi intrigantan naziv "Posesivna".

Pavlovićeva je putem društvenih mreža najavila premijeru ovog gigantskog projekta, budući da je za svoje fanove pripremila čak 12 novih pesama I da je pripremila pravi audio-video spektakl.

Ses*i Senjorita je veliku eksploziju zakazala za ponedeljak veče u 22 časa kada će biti emitovana specijalna emisija na televiziji Prva, ali je takođe rešila da publiku do poslednjeg momenta drži u potpunoj neizvesnosti.

Naime, iako smo od nje navikli da nekoliko dana pre premijere novih pesama objavi najave u kojima publika može da čuje delove pesama I vidi deo ekranizacija, ovog puta je drugačije.

Projekat "Posesivna" najavljuju video klipovi na kojima se vidi kako je Milica sa svojim ogromnim timom radila na novom albumu, pa je tako sa publikom podelila I momente kada je zbog vežbanja ozbiljnih koreografija doživela veoma ozbiljne povrede ramena.

Milica Pavlović Foto: Instagram/senoritamilica

Svakako da joj nije bilo lako, ali verujemo da će vredeti, budući da fanovi ove popularne, sada plavuše, sa ogromnim nestrpljenjem očekuju da čuju I vide šta im je to pripremila.

- Sve na čemu sam sa svojim timom neumorno radila u proteklih godinu dana doživeće svoju premijeru u ponedeljak, 11. aprila! Ne mogu da verujem! Nikada se nismo ovoliko dali i ja nikada nisam više rizikovala, ali i verovala u svoj rad! U ovom videu je samo mali delić svega što je jedan ovakav projekat zahtevao od mene. Izašla sam iz svih svojih komfor zona, vizuelno, muzički, emocionalno! Za sobom sam povukla mašineriju fantastičnih, talentovanih ljudi s kojima sam na internacionalnoj bazi danonoćno, opsesivno i posesivno oblikovala svaki detalj spektakla koji je uskoro pred vama. Ovo nije samo album i u ovom momentu cu skromnost ipak ostaviti po strani - za manje od dva dana predstavljam vam audio-scenski performans o kakvom sam dugo sanjala, koji su moji Dominatori prizeljkivali od mene i koji cela nasa scena zažluzuje da ima! Ponedeljak, 11. April, TV Prva, 22:00h - poručila je Milica putem svog Instagram profila.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica)

Video: Milica Pavlović okačila snimak na kom je smorena, ali mi nismo nimalo kad vidimo kako je obučena

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA