K1 televizija proslavila drugi rođendan: Joksimovići otkrili kako se slažu kao poslovni partneri

 
 
 ≫ 
  • 4

Jovana je priznala koliko je puta zvala Željka u jutarnji program

Željko i Jovana Joksimović proslavili su drugi rođendan televizije K1, koja je za dve godine postigla veliki uspeh.

Bračni par pozirao je ponosno ispred novinara i govorio o dostignućima koja su zajedno ostvarili za tako kratko vreme, a pogotovo zato što su uspeli da se istaknu u moru drugih televizija koje postoje mnogo duže za tako kratko vreme.

Željko smatra da je tome svakako doprinela činjenica da je jedan od najpopularnijih jutarnjih programa upravo onaj koji vodi Jovana Joksimović, čiji je i urednik, i da se ispostavilo da je istina ono u šta su svi i verovali - publika je tu zbog Jovane, a ne zbog toga što neka televizija ima nacionalnu frekvenciju.

Ono što je sve zanimalo je kakav je osećaj kada se radi sa supružnikom, što je pitanje i za Jovanu i za Željka.

- Ja sam mislio da je to super, ali evo u poslednje vreme, koliko posla ima, nije da mi se baš specijalno dopada. Ali šta ću? Tako smo izabrali i sad se krećemo u tom polju - našalio se Željko, a Jovana se nadovezala:

- Ja mislim da je inače, kada radite nešto što je vaše da imate mnogo veću odgovornost i da samim tim imate više posla, na to misli Željko. Dakle, možda sam ja bila manje zaposlena na prethodnim televizijama u odnosu na to šta danas radim, pa trpi naš privatni život. Ali izuzetno smo ponosni na sve što smo uradili.

Jovana je dodala da se Željko slabo odaziva na njene pozive za gostovanje u jutarnjem programu.

- Znate koliko sam ga puta zvala. Nije gostovao još uvek kod mene u jutarnjem na K1 televiziji. Nadam se da će pristati - rekla je voditeljka šaljivo.

Video: Melina Džinović otvoreno o ćerkinom eksponiranju na društvenim mrežama: Kritikujem je!

(Telegraf.rs)

Video: Paparaco: Jovan Memedović uhvaćen u kupovini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA