Pogledajte snimak privođenja Nikole Rađena nakon što je navodno pretukao svoju devojku

 
 
 ≫ 
  • 0

Ekipa "Paparaco lova" usnimila je Rađena kako napušta svoj stan u srpskoj prestonici u pratnji policajaca

Objavljeni su snimci privođenja slavnog vaterpoliste Nikole Rađena, nakon što je pre nekoliko dana navodno pretukao svoju devojku, pevačicu Milicu Ristić.

Radnica jedne pumpe u opštini Stari grad je pre pet dana, u 4.45 sati, prijavila da joj se Rađenova devojka, Milica, požalila da ju je pretukao, dok su potom u saopštenju oboje tvrdili da to nije istina.

Ekipa "Paparaco lova" usnimila je Rađena kako napušta svoj stan u srpskoj prestonici u pratnji policajaca, te ulazi u njihovo vozilo i odlazi u stanicu u centru grada.

Naime, po slavnog vaterpolistu došla je patrola policije, nakon čega su ga u službenom vozilu odvezli do stanice gde je Rađen dao svoju zvaničnu izjavu.

Podsetimo, nakon gotepomenute prijave radnice pumpe, dolaskom na lice mesta, Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu, pisao je "Kurir". Na lice mesta izašla je i ekipa Hitne pomoći i povređenu M.R. uputili u UC.

Ona je imala vidljive povrede u predelu lica ispod levog oka u vidu otekline i crvenila, i rasekotinu donje usne u levom uglu i nije želela da podnese prijavu za navedeni događaj.

Snimak privođenja Nikole Rađena pogledajte u nastavku teksta:

Video: Zaljubljene poglede nisu krili: Rađen na proslavi rođendana zapevo sa novom devojkom

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA