Karleušin tata otvorio profil na Instagramu: Dragan otkrio nepoznate detalje o sebi

 
 
 ≫ 
  • 16

On prati svoju ćerku Jelenu i još dva profila, a pop zvezda je među prvima zapratila svog tatu

Dragan Karleuša, otac pop zvezde Jelene Karleuše otvorio je profil na Instagramu, gde njegova ćerka ima više od 2,4 miliona pratilaca.

Jelenin tata je bivši policajac, a u javnosti se nikada nije previše eksponirao. Međutim, sada je otkrio nekoliko zanimljivosti o sebi.

- Policajac u penziji, nekadašnji bubnjar, sportista, morski rečni vuk, Adadžija, tata i deda - piše u opisu profila Jeleninog tate.

On prati svoju ćerku Jelenu i još dva profila, a pop zvezda je među prvima zapratila svog tatu.

- Ne znam da li znate ali moj otac je svirao bubnjeve sa grupom "Pro arte" baš na pesmi "Lola" i to je bilo mnogo pre njegove policijske karijere - rekla je jednom prilikom Jelena koja je očigledno muzikalnost nasledila od svog oca.

Podsetimo, Jelenina mama Divna Karleuša, koja je u svoje vreme važila za najlepšu Beograđanku, sa 19 godina se udala za Dragana Karleušu koji je u to vreme bio bubnjar. Divna je o bivšem suprugu uvek imala reči hvale.

Divna i Dragan su se razveli dok je Jelena još bila mala, ali su još nekoliko godina živeli zajedno. Nakon rastanka Dragan je u drugom braku dobio dva sina. Jelena je bliska sa braćom po ocu, Ivanom i Nikolom, koji su se prvu put u javnosti pojavili kad je pevačica proslavljala 10 godina braka sa Duškom Tošićem.

Divna je preminula 3. marta 2019 godine, a u teškim momentuima Dragan je bio velika podrška svojoj ćerki. Na trogodišnjem pomenu od Divnine smrti, bio je i Jelenin otac.

Video: Navršava se tri godine od smrti nekadašnje radio-voditeljke Divne Karleuše, Jelena stigla na groblje

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA