Nakon što je uhapšen kum koji mu je krstio ćerku, oglasio se Kajin bivši: Makro je na kvarno krstio moje dete

 
 
 ≫ 
  • 8

Dragojlović tvrdi da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena

Bivši muž Katarine Kaja Ostojić, Nikola Dragojlović, tvrdi da je pevačica sa uhapšenim makroom Duškom Banjcem njemu iza leđa krstila dete i da im to nikad neće oprostiti.

Naime, on nije iznenađen što je kum njegove supruge uhapšen i smatra da će klupko tek da se odmota.

- Taj makro je na kvarno krstio dete iza leđa meni i mojoj porodici. Znao je da ja to nikad ne bih dozvolio. Za to krivim i nju. To je ozbiljan zločin. Dozvolila je da se otac njenog deteta, pravoslavac i neko ko je odrastao u zdravoj porodici oseća odvratno jer je jedan makro dete uveo u hrišćanstvo. Oboje su to uradili sramno i kukavički - tvrdi on.

Nikola krivi pevačicu za to što je njegov ugled narušen:

- Moja bivša žena je godinama unazad blatila moje ime iznoseći u javnost laži. Sve moje greške u životu sam snosio i plaćao. Neke mogu da opravdam, a neke ne. Sa njom imam dete i često se osećam sramno jer je mnogo toga uradila nekorektno i kukavički. Verovatno da je zaboravljeno da je ona pored ove priče njenog kuma oko posredovanja u prostituciji napravila i velike greške u mom životu - rekao je on za Kurir.

Dragojlović tvrdi da će se uskoro čuti i ko je njegova bivša žena, pevačica Kaja Ostojić.

Nikola Dragojlović Sova Printskrin: Instagram/sovauzice

- Stvari sad izlaze na videlo. Imam potrebu da kažem da se ograđujem od bivše žene koja je veliki manipulator i neću da imam ništa sa stvarima koje sada izlaze u javnosti, a ove male "kurvinske" stvari samo su mali detalji u kompletnoj riznici dešavanja. Ja sam čovek svestan svoje pozicije, preživeo sam teških stvari, ali isto tako znam da posle kiše dolazi sunce, trenutno živim na relaciji Beograd-Zlatibor i planiram da pokrenem neka poslovanja u našoj zelji, a ona neka vodi računa šta radi i kako se blamira u životu druženjem sa makroima - zaključuje on.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • JO

    3. april 2022 | 13:48

    Pošto košta pola sata treninga sa Kajom?

  • Vodolijax

    3. april 2022 | 13:34

    Jel' on to hoće da kaže da je i ona elitna........ne bi me čudilo jer ništa ne radi a dobro se slika.......verovatno je na poslu i upoznala onog bivšeg muža Italijana......on umislio da je Ričard Gir....

  • Pera kockar

    3. april 2022 | 14:27

    Smeo bih u glavu da se kladim da je i gospođa bila u tom katalogu. Vrlo često je boravila i u Dubaiju a zna se za šta naše starlete i zaboravljene pevaljke idu tamo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA