Maja Marinković: Jelena i ja smo drugarice, verovatno me nije pozvala na svadbu jer sam bivša njenog muža

 
  • 5

- Mladencima želim sreću i sve najlepše - rekla je Maja

Bivši rijaliti učesnici Jelena Pešić i Mladen Vuletić danas su u jednom beogradskom restoranu izgovorili sudbonosno "da", a sada se oglasila i mladoženjina bivša devojka, Maja Marinković

Naime, Poznato je da je Mladen Vuletić bio u vezi sa Dalilom Dragojević i Majom Marinković, a Maja je sada za Informer otkrila zbog čega nije pozvana na venčanje.

- Mladencima želim sreću i sve najlepše. Drago mi je što se Mladen oženio, mi smo bili davno zajedno. Ako su oni pronašli sreću i ako smatraju da su jedno za drugo, ja im želim sve najlepše. Jelena je moja drugarica i možda mi je iz tog razloga bilo malo čudno što ja nisam pozvala, ali dobro, ipak sam bivša, pa je možda to jedan od razloga, ali ja im svakako ovim putem šaljem tople čestitke i svu sreću u daljoj budućnosti - rekla je Maja Marinković, a onda prokomentarisala svoj povratak u "Zadrugu 5":

- Super mi je na slobodi, tako da tu ništa ne bih menjala. Ispunjena sam na svim poljima i emotivno, tako da sloboda je definitivno nešto što mi prija - otkrila je Maja.

Video: Dalilin bivši i Jelena Pešić danas izgovaraju sudbonosno da

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA