Karleušin muž završio karijeru i sada je "penzioner": Evo kako zarađuje Tošić i čime se bavi

 
 
 ≫ 
  • 13

Zarada u ovoj oblasti varira, a kako se Duško već pokazao kao uspešan u ovom "biznisu", ne manjka ni novca

Duško Tošić, suprug pop zvezde Jelene Karleuše, nedavno je prestao profesionalno da se bavi fudbalom i završio je svoju karijeru, pa sada zarađuje na drugi način.

Tošić je karijeru završio u Turskoj, iako je želeo da to bude u Crvenoj Zvezdi, kako je izjavio, međutim, sudbina je htela drugačije, pa mu je i pre kraja profesionalne kaijere, počeo drugi "biznis".

Karleušin suprug je već nekoliko meseci fudbalski menadžer i zarađuje od procenta trasfera, odnosno, prodaje igrača.

Iako je promenio "profesiju", Tošić i nije stacioniran Srbiji, ali sada ima više vremena koje provodi sa svojom porodicom, a često putuje i pregovara sa potencijalnom klubovima svojih igrača.

Zarada fudbalskih menadžera varira, a kako se Duško pokazao kao uspešan i već je imao veliki transfer, ne manjka ni novca. U pitanju je fudbaler Miralem Pjanić, nekadašnja zvezda Barselone i Juventusa, kog je Tošić doveo u Bešiktaš.

Fudbalski menadžeri imaju "svoje" igrače, za koje iz sezone u sezonu pregovaraju sa klubovima i obezbeđuju im najbolju poslovnu mogućnost, odnosno, klub u kom će nastaviti karijeru.

Od ukupne svote prodaje igrača, koja zavisi od potražnje i uspeha fudbalera, deo novca ide menadžeru, a kako kažu dobro upućeni, po jednom transferu može da se zaradi od nekoliko desetina, pa sve do stotina hiljada, a možda čak i miliona evra.

- Svaki početak je težak, tako i u menadžerskom poslu. Ušao sam u odelo, a da nisam zvanično završio karijeru. Evo kako se to desilo. Imao sam nekoliko ponuda ovog leta, ali ja sam čekao Bešiktaš. Hteo sam da karijeru završim u samo dva kluba - ili u Crvenoj Zvezdi ili u Bešiktašu - izjavio je ranije Tošić i dodao:

- U Turskoj je smanjen broj stranaca i ja sam čekao da se poveća kvota. Sedim ja tako u Istanbulu s trenerom Bešiktaša Sergenom Jalčinom, čekam da se otvori to jedno mesto stranca. A on mi kuka, treba mu vezni igrač.

- Setim se odmah Pjanića, stupim u kontakt s njegovim agentom Nerminom Džengisom i bukvalno za nekoliko minuta završimo transfer. Trener Jalčin nije mogao da veruje da je dobio igrača Barselone. Bio je u čudu - rekao je ranije Tošić.

Video: Karleuša bezobrazno njiše kukovima: Mrežaste čarape i tesan kostim ostavili publiku bez daha

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • kolektivna amnezija

    30. mart 2022 | 20:46

    Svaka čast .odmeren I pošten momak. Sve stekao sam i iz bede napravio milione . Respect ! Jedino izbor žene je čudan 🤡

  • Mangas

    30. mart 2022 | 20:49

    Kakva tragedija covek vise nema svoje ime

  • Djani

    30. mart 2022 | 23:46

    Ne mora to suprug jelene karleuse. Dovoljno je da se kaze Dusko tosic svi znamo ko je dusko. Sta to sad znaci kao suprug jelene karleuse dusko tosic. Da bi i ona bila pomenuta i u ovoj prici. Bez nje se nemoze izgleda nista.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA