Ceca otkrila zašto je Anastasiji pozlilo pred nastup: "Pao joj je pritisak, kritikovala sam je..."

 
 
  • 11

Ona je napomenula da će u nedelju doći u Srbiju "pekarskim letom", odnosno prvim jutarnjim, kako bi izvršila svoju građansku dužnost i glasala na izborima

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović došla je na snimanje popularnog takmičenja "Zvezde Granda", a okupljenim novinarskim ekipama otkrila je otkrila kako se oseća Anastasija, nakon što joj je pre nekoliko dana pozlilo i zbog čega je bila sprečena da održi zakazan nastup.

- Pa dobro je. Njoj je pozlilo, ona ne jede. Već sam je kritikovala, al to je problem mladih žena. Mnogo trenira, radi sa plesačima i zaboravila je da jede, pao joj je pritisak i to se dešava - rekla je pevačica za TelegrafJETSET.

Ona je napomenula da će u nedelju doći u Srbiju "pekarskim letom", odnosno prvim jutarnjim, kako bi izvršila svoju građansku dužnost i glasala na izborima.

- Apsolutno, ja sam izabrala neki "pekarski let" da se se vratim iz inostranstva gde ću imati nastupe tokom vikenda, a sve kako bih ispunila građansku dužnost i došla da glasam. Mislim da je to dužnost svih nas punoletnih, dugo stalno kukaju na naka promena i čuda, pa ako ne izađete iz kuće i ne glasate za koga želite, nikada ništa nećete promeniti - kaže Ceca i dodaje da nema ambicija da pokrene svoju političku karijeru.

Prisetila dodele "Oskara popularnosti", ali se i osvrnula na slučaj Andreane Čekić, koju je producent Saša Lazić tužio zbog pesme "Cipele".

- Meni je mnogo gore kad izvođaču date pesmu, pa zbog nekih možda međuljudskih neslaganja zabranite izvođaču, koji je doneo tu pesmu, prezentovao je publici, zbog njega je publika zavolela tu pesmu i onda sad autor ima pravo da zabrani tom pevaču da izvodi tu pesmu. To mi je potpuno bezveze. Imate slučajeve, na primer, šta se desilo Andreani Čekić. Tu su neki Jutjub problemi, ali generalno, mislim da pevač daje pečat pesmi, prezentuje je, daje joj dušu i nameće je publici - rekla je Ceca.

Video: Anastasija pokazala da i u farmerkama je baš hot: A onda se skinula u kožni šorts i mrežaste čarape

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tara

    30. mart 2022 | 15:46

    Bolje da je posavetujes da trazi drugi posao

  • Ja

    30. mart 2022 | 15:25

    Cula sam i njenu cerku kada je upotrebila izraz "pekarski let". Verovatno je to u njihovim krugovima kul izraz-meni licno bas brzveze.

  • deks

    30. mart 2022 | 16:31

    Da si prava majka savetovala bi je da nikad ne uzme mikrofon u ruke i da jednostavo nezna da peva

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA