Ugasila se ljubav nakon 3 godine braka sa srpskim naučnikom: Kalina i Vladimir su se upoznali u provodu

 
  • 1

Vladimir Reković je naučnik koji je zaposlen na Institutu Cern u Švajcarskoj

Glumica Kalina Kovačević priznala je da se rastala od partnera Vladimira Rekovića sa kojim ima ćerku Aniku.

Njihova ljubav rodila se pre četiri  godineu noćnom provodu. Kalinina bliska drugarica htela je da izađe u provod, a ona ne. Ipak, poslušala je svoju prijateljicu, a sa Vladimirom se rodila ljubav na prvi pogled.

Vladimir Reković je naučnik koji je zaposlen na Institutu Cern u Švajcarskoj, najvećem centru za istraživanje elementarnih čestica, ali je vrlo često na relaciji Švajcarska-Srbija. Život njenog bivšeg partnera vrlo je zanimljiv.

Vladimir je rođen 1974. godine u Priboju. Šest godina kasnije sa porodicom se preselio u Užice, gde je završio osnovnu školu i 3 razreda gimnazije. Četvrtu godinu Vladimir je završio u SAD, a nakon toga i Giford koledž u Severnoj Karolini. Od 2007. godine angažovan je na planetarnom projektu u CERN, a sarađuje i sa državnim Univerzitetom u Nju Džersiju.

Kao i glumica, i njen bivši izabranik ima jedno dete iz prethodnog braka, a kao i Kalina, ni on se u javnosti ne pojavljuje kada za to nema preke potrebe.

Video: Kako preboleti najlepšu ženu na svetu? Vensan Kasel kaže lako

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA