Miodrag Radonjić o intimnim scenama sa glumicom koja mu je kuma: "Iskren da budem..."

 
 
 ≫ 
  • 4

Glumac je otkrio da li je snimanje intimnih scena neprijatno

Popularni glumac Miodrag Radonjić govorio je o svom novom filmu "Indigo kristal" u kojem mu je partnerka Nina Janković, koja mu je u privatnom životu kuma.

- Radnja filma je smeštena u Šabac, to je prelep grad. Nina je odatle i za vreme studija sam često išao kod nje na slavu i rođendane. To mi je dosta olakšalo jer sam poznavao restorane, kafane i mesta na koja sam vodio članove ekipe - rekao je Miodrag, pa se osvrnuo na snimanje intimnih scena sa Ninom.

- Ninin i moj lik su u filmu u emotivnoj vezi i, iskren da budem, dosta mi je olakšalo što mi je ona kuma jer samim tim imamo znatno više poverenja jedno u drugo. Ne postoje neprijatnosti kada su intimne scene u pitanju jer o svemu možemo da razgovaramo i da budemo opušteni - rekao je Radonjić.

Poznati glumac je priznao da je veliki boem i da voli da odlazi u kafanu.

- Boem sam, neću da lažem. Volim kafanski život i mislim da svi vole kafanu. Iako je sada dosta evoluirala u kafiće, kafana je suštinski mesto čija je poenta da se ljudi okupe, druže i razgovaraju - rekao je Miodrag, koji je u pomentom filmu glavni glumac, ali i producent ostvarenja, čiji je reditelj Luka Mihailović.

- Nakon što sam pročitao scenario za ovaj film u kome mi je ponuđena glavna uloga, izrazio sam želju da budem i producent filma. Inspirisala me je Lukina autentičnost i taj generacijski jaz. Kao glumac sam dosta rasterećeniji jer samo igram svoju ulogu, dok kao producent nosim znatno više odgovornost i imam mnogo više obaveza. Već nekoliko godina se bavim produkcijom i smatram se dovoljno spremnim da dobro radim taj posao - rekao je on za Alo.

Nina je otkrila da je neposredno pred snimanje filma doživela veliki gubitak i da joj je posao pomogao da to lakše prebrodi.

- Neposredno pred snimanje filma moja bliska prijateljica Maja je preminula. Zamolila sam ekipu ako mogu da promene ime mog lika iz Milica u Maja u njenu čast, i zahvalna sam što su mi izašli u susret - rekla je sa suzama u očima glumica.

Video: Miodrag Radonjić o drugom delu Južnog vetra

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA