Ivan Ivanović se potresnim rečima oprostio od Ćele: Možda smo mogli malo bolje da ga čuvamo

 
 
 ≫ 
  • 2

Vest o smrti muzičara Nebojše Nedeljkovića Ćele potresla je domaću javnost

Voditelj Ivan Ivanović na kraju poslednje epizode svoje autorske emisije "Veče sa Ivanom Ivanovićem" oprostio se od gitariste Nebojše Nedeljkovića Ćele.

Vest o smrti muzičara Nebojše Nedeljkovića Ćele potresla je domaću javnost. On je kao gitarista benda Ane Štajdohar iz nedelje u nedelju pravio dobru atmosferu u emisiji „Veče sa Ivanom Ivanovićem“ i uveseljavao gledaoce kraj malih ekrana.

Njegov odlazak osetio se tokom poslednje epizode emisije, a autor Ivan Ivanović oprostio se od kolege potresnim rečima.

- Izgubili smo dragog druga Ćelu, koji je u stotinama epizoda svirao gitaru i koga sam 500 i nešto puta poljubio u ćelu kada sam ulazio u studio i to sam smatrao nekom srećom - počeo je Ivanović i dodao:

- Mnogo mi je žao, ovo me je mnogo pogodilo. Možda smo svi zajedno mogli našeg prijatelja malo bolje da čuvamo, što bismo i uradili da vreme može da se vrati. Hvala ti za svaki sekund koji si ovde proveo, kao i za svaki ton koji si odsvirao. Zbogom mom dragom prijatelju Ćeli - rekao je voditelj.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA