"Gledanost i šer će otići u nebo": Voditeljka Jutarnjeg programa na RTS-u pozirala u bikiniju

 
 
 ≫ 
  • 57

Ivana Milenković, voditeljka Jutarnjeg programa na Javnom servisu jedna je od najomiljenijih TV lica uz koje se Srbija budi gotovo svako jutro.

Kako je publika koja svako jutro prati Ivanu na RTS-u navikla na njena smerna izdanja, što njen posao i iziskuje, najnovije fotografije koje je objavila na mrežama iznenadile su mnoge.

Ivana je pozirala u kupaćem kostimu sa zimskom kapom na glavi i svojim izgledom oduševila korisnike društvenih mreža.

- Od ovog vikenda - fotosinteza - napisala je Ivana ispod objavljenih fotografija.

Voditeljka je dobila pregršt komplimenata na račun savršenog izgleda.

"Ivana boginjo", "Zaljubio sam se u tvoju lepotu", "Ivana, od sad ovako započinji jutarnji program gledanost i šer će otići u nebo", samo su neki od komentara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
A post shared by Ivana Milenković (@ivanamilenk0vic)

Inače, pre nego što je počela da vodi Jutarnji program RTS-a, Ivana je radila emisije “Sve boje života”, “Studio znanja” i “Kulturni dnevnik”. Kaže da je na televiziju stigla sasvim slučajno. Ivana je diplomirala arhitekturu, gde je stekla i zvanje mastera. Završila je i osnovnu i srednju muzičku školu, svira klavir i govori četiri jezika, ali ju je javni posao oduvek privlačio.

- U svet medija sam zakoračila slučajno, iako sam to oduvek potajno priželjkivala, ali nisam očekivala. Od najranijeg detinjstva sam imala različita interesovanja i još pre polaska u školu, već sa 4 godine roditeji su me vodili na časove klasičnog i modernog baleta, engleskog i francuskog jezika, glume, na različite umetničke radionice, a kada sam krenula u školu paralelno je usledila i muzička škola. Svaki slobodan trenutak provodila sam sa drugarima ispred zgrade, a najviše od svega mi se dopadalo da igram fudbal. Kada imate širok spektar interesovanja, onda nije lako da odlučite kojim ćete putem krenuti. Oduvek sam volela scenu, razišljala sam o glumi, ali nikada nisam ni pokušala da odem na prijemni. Bila sam Vukovac i u osnovnoj školi i u gimnaziji i nekako mi se činilo da se od mene očekuje da ipak upišem neki drugi fakultet. U želji da pomirim umetnost i nauku, odlučila sam da to bude arhitektura. Priznajem da mi je bilo lepo, iako pamtim mnoge neprospavane noći zbog crtanja i pravljenja maketa. Ipak, posle svega, kockice su se poklopile i završila sam na televiziji. Zanimljivo je da je baš arhitektura bila "ulaznica" za posao koji danas radim - rekla je Ivana u intervju za Telegraf.rs

Video: Jovana Jeremić zapalila mreže u bikiniju: Nije za one sa slabijim srcem i živcima

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA