"Oni su se zaljubili i dobili mene": Natina i Dačina ćerka podelila uspomene tokom najveće ljubavi roditelja

 
 
 ≫ 
  • 1

Nataša i Danilo bili su u braku od 2005. do 2011. godine, a 2007. dobili su ćerku Hanu

Hana Ikodinović, ćerka popularne pevačice Nataše Bekvalac i bivšeg vaterpoliste Danila Ikodinovića, podelila je emotivni snimak svojih roditelja.

Natašina i Dačina naslednica na TikToku objavila je video napravljen od fotografija i zajedničkih momenata svojih roditelja, koji su, dok su bili u braku, važili za jedan od najlepših i najskladnijih parova.

- Sve je počelo kada je moja mama srela mog tatu. Oni su se zavoleli i dobili mene - napisala je ona uz fotografije iz perioda najveće ljubavi Danila i Nataše.

"Prelepi su", "Kakva je to ljubav bila", "Divne uspomene", "Hana sve najlepše nasledila od mame i tate", "Divni ste", "Najlepši par ikada", "Prelepe uspomene", neki su od komentara.

Podsetimo, Nataša i Danilo bili su u braku od 2005. do 2011. godine i imaju petnaestogodičnju ćerku Katju. Pevačica je ranije govorila o njihovom odnosu.

- Dača i ja smo u nikad boljim odnosima. Kad se odstrani ono što ne valja, naš muško-ženski odnos jedino nije valjao, sve ostalo valja, onda više nemamo nikakvih problema. On nam je zaista potreban u ovoj fazi i ima predivnu suprugu koja je puna razmevanja za sve to - otkrila je nedavno Nataša.

@hanaa.ikodinovic Pobedila sam isk ♬ original sound - NETFLIX

Video: Ovako Nataša Bekvalac ucenjuje ćerku, a Hanin izraz lica će vas nasmejati

(Telegraf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA