Nakon Andreane oglasio se i autor pesme "Cipele": Ona je pare od pregleda delila sa bivšim

 
 
  • 1

Autor pesme "Cipele" otkrio kome je otišao novac zarađen na muzičkoj platformi

Marko Gobeljić, Proslava rođenja ćerke Foto: Nikola Tomić

Andreana Čekić se ponovo našla u centru skandala nakon što je Emir Đulović, presnimio njihovu duetsku pesmu "Cipele". On je istu kompoziciju otpevao sa Aleksandrom Bursać

Pevačica je u emisiji "Amidži šou" izjavila da joj je žao što je Saša Lazić, kompozitor pesme, odlučio da postane "takav čovek", presnimi pesmu sa drugom pevačicom, i tuži je zbog toga što mu nije dala novac od pregleda na Jutjubu.

Andreana je tom prilikom istakla kako ona nije uzela novac od pregleda ali se ispostavilo se da Čekićeva ništa nije uradila sama, već da je u sve bio upleten njen tadašnji emotivni partner Marko Milošević.

- Njen bivši verenik je kumovao celom tom slučaju sa uzimanjem novca Emiru i Laziću. Sve je to njegovo maslo. On je organizovao podizanje novca od Jutjuba a znao je da novac treba da ide na drugu stranu. Na još nekoliko strana je zakuvao. On je posvadjao Andreanu i sa Anom Sević itd - rekao je za Informer izvor koji je želeo da ostane anoniman.

Saša Lazić, autor pesme, je detaljnije objasnio o čemu se radi.

- Pevačica Andreana Čekić je bila samo gost na pesmi “Cipele” koju sam komponovao, te za istu organizovao i finansirao aranžman i spot. Kompletna vlasnička struktura tog projekta pripada meni što me čini stoprocentnim vlasnikom fonograma. Ta pesma je na svim digitalnim platformama ostvarila veliku zaradu koja je uzeta bez moje dozvole što se smatra krivičnim delom - rekao je Lazić za Informer i otkrio da li je istina da je tužio Grand?

- Sa Grandom imam fantastičnu saradnju. Saša Popović i Goran Šljivić su od početka upoznati sa celim slučajem. Nikada nisam tužio Grand. Pa sama premijera move verzije “Cipela” je bila baš kod Vesne Milanović u emisiji - rekao je on i otkrio sporne detalje ovog sukoba a u koji je upleten Andreanin bivši dečko.

- Ja sam tog dečka video par puta u životu. Sigurno je da će biti saslušan dok traje istraga jer se u celom slučaju pominje i neka firma koja je u njegovom vlasništvu - bio je kratak Lazić.

Video: Andreana Čekić o svom dečku: On se bar ne plaši brakova

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Osman

    28. mart 2022 | 20:36

    Andreana je konflikta licnost. snikim nije saradjivla da nije izbila svadja. izbrisla je pjesmu sa jutjuba da izbrise dokaze. a ne kak kaze zbog nekog unutrasnjeg mira. zena lazov. pohlepna. i svadjalica

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA