Hit snimak: Slobi Radanoviću obožavatelj nudio novac kako bi se fotografisao s njim, pevačev potez iznenadio

 
 
 ≫ 
  • 6

Folker je uzeo telefon i napravio selfi fotografiju

Društvenim mrežama se širi snimak sa nedavnog nastupa folkera Slobe Radanovića, a na kojem se može videti kako mu jedan od fanova nudi novac za fotografisanje.

Obožavatelj je Slobi Radanoviću nudio novac za zajedničku fotografiju, dok je folker na bini uzeo telefon i napravio selfi, ali pare nije hteo da uzme.

Pevač je svom fanu jasno stavio da ne želi da uzima novac u zamenu za fotografisanje, a o ovom Slobinom potezu će se zasigurno pričati, ponajviše jer je poznato koliko para folkeri uzimaju putem bakšiša kog često i te kako ima na sličnim veseljima.

Kako je ovo izgledalo pogledajte u videu koji se nalazi u nastavku teksta.

Podsetimo, Radanović je nedavno ispričao neprijatnost koju je doživeo na nastupu, a sve zbog novca koji je jedan gost dao u želji da mu Sloba otpeva omiljenu pesmu.

- Bilo je situacija kada dečko da bakšiš za neku pesmu i ja mu otpevam, a on kasnije dođe i naruči istu, jer ga kao nisam ispoštovao. Pitam ga koliko je dao, kaže pet hiljada. Evo ti druže deset hiljada, samo mi se skloni odavde - ispričao je Sloba.

@themarshmallovv._ #slobaradanovic #fyp #live ♬ original sound - 𝐄𝐋𝐈𝐓𝐍𝐀 𝐄𝐒𝐓𝐑𝐀𝐃𝐀

Video: Glasno rekli DA: Sloba i Jelena krunisali ljubav

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    23. mart 2022 | 20:16

    Sloba je kralj, on sav baksis i na privatnim veseljima da svom bendu.. Njega novac ne zanima vec da publika bude zadovoljna, zato sve nastupe rasproda, najaci je

  • Ooo

    23. mart 2022 | 22:55

    Mene zanima taj mozal koji hoce selfi sa ovim panjem

  • Pamela

    23. mart 2022 | 20:17

    Sloba ima puno publike na svojim nastupima, puni najvece klubove i svi u glas pevaju njegove hitove i svi ga vole... Plus uziva u ljubavi sa kraljicom Jejom

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA