Konstrakta otkrila koliko je koštao sapun kojim je prala ruke, pa priznala: "Iziritirala sam kožu"

 
 
  • 7

Ona je rekla sa kakvim problemima se susrela zbog koreografije

Ana Đurić Konstrakta Foto: ATA Images

Predstavnica Srbije na ovogodišnjoj Evroviziji Ana Đurić Konstrakta, prvi put govorila je o sapunu sa kojim je prala ruke tokom takmičenja na "Pesmu za Evroviziju 22".

Naime, vlasnica hita "In corpore sano" otkrila je da je tri minuta prala ruke jeftinim sapunom koji joj je iziritirao kožu.

- Na prvu probu sam došla sa jeftinim sapunom. Uložila sam samo 40 dinara i posle toga su mi se ruke uništile. Ne treba tri minuta prati ruke, to je besmisleno - rekla je Konstrakta u "Jutru na Prvoj".

Ona je otkrila kako je nastala pesma "In corpore sano" kao i gde je vežbala koreografiju.

-Pesme pišem danima i čistim ih da budu jednostavne, a poetične. Nastala je dok sam imala tonu vremena i šetala sa psom po blokovima. Korona mi je pružila to slobodno vreme i eto. Nastup smo osmišljavali u podrumu, kod mene u stanu, studiju. Sa mnom su bili moji prijatelji i članovi Zemlje gruva, tako da mi zajedno idemo u Torino da pijemo kafu - rekla je ona i otkrila kako su njena deca reagovala na pobedu.

- Bilo im je frka kako će da reaguju u školi. Prošlo je ok. Ponekad sam krindž, ali dobro. Interesantna im je pesma - izjavila je Konstrakta i ispričala kako se oseća nakon pobede.

- Smenjuju mi se osećanja strah, panika i sreća. Imala sam stereotipni pristup da možda takva pesma ne treba da bude na takvom takmičenju. Smatram da uz rizik koji smo podneli dobili smo nešto dobro - zaključila je.

(Telegraf.rs)

Video: Kakav hit snimak: Nekad su mu bile prateći vokali, posle mnogo godina opet su zapevali zajedno

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA