Bojana Ristojević nasmejala priznanjem: "Htela sam da se isfotošopiram, ali krivim gelendere"

 
 
  • 0

Voditeljka Jutarnjeg programa televizije "Prva"Bojana Ristivojević, pre šest meseci je postala mama, a sad je nasmejala sve na Instagramu

Bojana Ristivojević odnedavno na društvenoj mreži Instagram objavljuje fotografije sa treninga na koje je krenula kako bi povratila savršenu figuru, a posle hit snimka u crvenim helankama, pokazala je i telo u bikiniju.

- Nameravala sam da se fotošopiram, ali sam odustala nakon što sam svaki put iskrivila gelendere na stepenicama bazena - napisala je Bojana pored ove fotografije.

Bojana Ristivojević Bojana Ristivojević, Printskrin: Instagram/bokalica

Podsetimo, Bojana se nakon porođaja brzo vratila na male ekrane:

- Dragi moji, odlučila sam da se tri meseca nakon rođenja ćerke vratim poslu koji najviše volim!

- Shvatila sam da mogu da budem podjednako dobra u obe životne uloge - ulozi majke i televizijskog lica, budući da sam dovoljno hrabra, dobro organizovana i posvećena! Zato se vidimo 31. decembra u starom terminu u Jutarnjem programu na TV Prva da zajedno ispratimo 2021. godinu - napisala je tada Bojana i dodala:

- Očekuju vas brojni gosti iz sveta politike, sporta, muzike, glume, astrologije, a sve će biti u znaku pesme i pozitivne energije kako bismo u nastupajuću godinu ušli puni optimizma i vedrine! Samo sa takvim stavom želje postaju stvarnost! Ljubi vas vaša Bojana!

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA