Teodora Bjelica: Deca u školi su me stalno pitala gde mi je tata

 
  • 3

"Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala", rekla je glumica

Teodora Bjelica, jedna je od najlepših mlađih glumica, a oduvek je otvoreno govorila o tome da je odrastala samo uz majku Gordanu Bjelicu.

Iako se dosta spekulisalo o tome da je ona nepriznata ćerka pokojnog novinara Miroslava Lazanskog, njih dvoje nisu to nikada priznali.

- Mama i ja smo bile same, ali ja to nikad nisam tako doživljavala. Ipak, deca u osnovnoj školi stalno su me pitala gde mi je tata, a ja sam ih nervirala govoreći da imam porodicu, da smo porodica mama i ja, kao što su to tata i dete, mama, tata i dete, tata i tata ili mama i mama. Tada sam shvatila da ne bi trebalo da imam predrasude ni prema istopolnim zajednicama, ni ljudima drugih vera i boje kože - rekla je ona za Gloriu.

- Sazrevajući, neminovno se suočavaš sa nekim stvarima, preispituješ sebe, i verujem da će toga ubuduće biti sve više. Ali uvek kažem da se nikad ne zna zbog čega je nešto dobro, jer sve to nekako Bog namesti. Ništa se ne dešava slučajno. I kakav god uspeh da postigneš mnogo je draži ako si ga postigao sam. Danas mi je smešno kada me pitaju da li mi je mama pomogla u glumi, da li me gura - ispričala je glumica.

Video: Atraktivna glumica pored Ace Lukasa: Teodora Bjelica u boemskom raspoloženju, istakla grudi

(Telegraf.rs)

Video: Tea Tairović se obratila medijima, a na stolu brdo hrane

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • PikavaC

    15. mart 2022 | 23:35

    Mnogo lepa i zgodna cura. A i lici pomalo na pokojnog Lazanjskog.

  • kolektivna amnezija

    15. mart 2022 | 23:36

    Prelepa devojka

  • Viksy

    15. mart 2022 | 23:17

    Ti i tvoja mama ste lepotice, svaka joj cast sto te sama odnegovala, a o pojkoniku necu pisati sta mislim, jer nema nista lepo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA