Zavirite u vilu koju je Lukas ostavio Sonji: Mermerno stepenište, umetnine, a ovo joj je omiljeno

 
 
  • 13

Nakon razvoda od Ace, Sonja je sa ćerkama ostala da živi u vili

Rodjendan Zivkovic Dejana Sonja Vuksanović, Foto: ATA Images

Folk pevač Aca Lukas nakon razvoda od Sonje Vuksanović, preselio se u stan na Voždovcu, dok njegova bivša supruga i ćerka žive u njihovoj vili na Bežanijskoj kosi.

Kako je Sonja, bivša Acina supruga, na Instagramu veoma aktivna, ona neretko objavljuje detalje iz svog doma u kome uživa sa svojim naslednicama.

Omiljeni detalj joj je ogledalo koje se prostire duž celog zida, a u kome se pored savršenih outfita koje u njemu fotografiše, vidi i ceo dnevni boravak, bajkovito uređen.

Dom krase umetnine, skupoceni detalji, ali i prelepo cveće u kome Sonja posebno uživa.

Tu je i mermerno stepenište kao i ograda od mesinga, pored koje se Acina bivša često fotografiše.

Kako izgleda deo vile koju je Lukas nakon razvoda ostavio Sonji, a u kojoj ona sada živi sa ćerkama, pogledajte u galeriji u nastavku:

(Telegraf.rs)

Video: Katarina i Darko opremaju sobu za ćerkicu

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Neukus

    9. mart 2022 | 21:35

    Kičeraj i neukus kao i ona sama!

  • DARKO 100%

    9. mart 2022 | 19:45

    🎧📻MALI JE OVO GRAD Verovao nisam nikada da ces mene tako prodati... Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati.... 🎧 Ni oprosti ni izvini, jedan je zivot, rekla si mi ne mogu svega zeljna ostati.... 🎧 Od mene si njemu otisla, da ti zlatom nedra okuje, a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje..., a on nije hteo zenu, stavio je na tebe cenu, navikao sve da kupuje..., 🎧 Mali je ovo grad u njemu sve se zna, cujem kako suze nizes mesto bisera... Mali je ovo grad, lazi ne krije, kad si takvu srecu htela vala nek ti je..., 🎧 Mali je ovo grad, lazi ne krije, kad si takvu srecu htela vala nek ti je..., 🎧 I pre tebe mnoge bile su... posle tebe druge dolaze... Sad mu vise nisi mila, a meni si zivot bila, jos zbog tebe brojim poraze..., 🎧 Sad mu vise nisi mila, a meni si zivot bila, jos zbog tebe brojim poraz.

  • Nikola

    9. mart 2022 | 19:58

    Ograda od mesinga, a pod u dnevnoj laminat lol

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA