Folker se ozbiljno "otvorio": Aca Lukas sinu i snajki za svadbeni poklon kupuje luksuznu nekretninu

 
 
  • 1

- Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu - rekao je izvor blizak pevaču

Folker Aca Lukas juče, u nedelju, 6. marta, oženio je sina Lazara Vuksanovića, ali medijima nije želeo da otkrije koliko se "otvorio" za svadbeni poklon, kao i šta je kupio nasledniku i njegovoj supruzi.

Aca je o svom trošku organizovao glamuroznu svadbu o kojoj će se sigurno pričati danima, ali se ozbiljno potrudio i oko poklona za mladence.

Naime, Lukas je nasledniku Lazaru i njegovoj supruzi Ani rešio da kupi stan. Najstariji sin popularnog muzičara živi u istoj zgradi gde i on, ali će novo porodično gnezdo za supružnike biti na drugoj lokaciji.

Prema rečima izvora, Lukas čeka da njegov prijatelj, koji je investitor, uskoro počne s gradnjom luksuznog kompleksa, pa da kapariše nekretninu.

Vuksanoviću su deca na prvom mestu i on se godinama trudi da im maksimalno pomogne u poslu, karijeri i obezbedi sve što je u mogućnosti. I na svadbi se moglo čuti kako će se Lazar i njegova žena za koji mesec preseliti u veći stan. Mladenci žele veliku porodicu, pa će im ovaj poklon svakako dobro doći.

- Ovo iznenađenje Aca još uvek nije saopštio sinu i snajki, ali će sad saznati. Lukas je zaista mnogo vezan za decu. Nijedno ne odvaja. Jeste da vodi buran život, ali za naslednike i unuku uvek nađe vreme. Bio je presrećan kada je dobio prvu unuku, ali sada i on i njegova prva supruga Ceca jedva čekaju da dobiju unuče od najstarijeg sina - tvrdi naš izvor i napominje da je Lukas odavno odlučio šta će sinu i snajki biti svadbeni poklon. Nema sumnje da će sve biti kako je pevač isplanirao, jer su Aca i njegov producent Saša Mirković i te kako profitirali od učešća na Pesmi za Evroviziju '22. On je folkeru za samo mesec dana, koliko je trajala fama oko ovog festivala, zakazao više od 100 nastupa u zemlji i inostranstvu. S obzirom na to da je Vuksanović najplaćeniji pevač, nema sumnje da će i ostaloj deci u narednim godinama obezbediti još po jedan krov nad glavom - rekao je izvor blizak pevaču za Kurir.

Video: Ceca i Lukas zapevali u duetu na svadbi njegovog sina: Aca pevao Šašićevu pesmu, pala i prozivka

(Telegraf.rs)

Video: JK "bengala" u Kraljevu! Ceo grad se okupio zbog nje, brutalni kadrovi iz visine

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Besna glista

    7. mart 2022 | 20:21

    Pa on jadnik i sam živi pod hipotekom a kao kupuje sinu stan. Al' nema veze, ima i onih koji vole što su veverice i veruju u sve što je napisano.😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA