Nikola Rokvić prekinuo nastup u Mostaru: "Morao sam, zbog opšte sigurnosti"

 
 
 ≫ 
  • 8

Pevač se oglasio na svom Instagram profilu

Pevač Nikola Rokvić imao je nastup u Mostaru, ali je morao da prekine s pevanjem, te se tim povodom oglasio na svom Instagramu.

Naime, on je naveo da bog opšte sigurnosti morao da prekine dugoočekivan nastup koji je danima najavljivao na toj društvenoj mreži.

- Jako mi je žao što sam sinoć morao da prekinem dugoočekivan nastup u Mostaru, nažalost zbog opšte sigurnosti morao sam da prekinem pevanje. Nadam se skorijem druženju sa mojom publikom - napisao je Rokvić na svom storiju.

- Ja sam iz Mostara i ne mogu verovati da se ovako nešto dogodilo pogotovo Nikoli koji je ovde uvek rado viđen gost. Nadam se da grupa imbecila i budala neće pokvariti uzajamno poštovanje između većine građana Mostara i porodice Rokvić. Ne znam gde je bio nastupm ali ubuduće malo bolje razmisli i nastupaj tamo gde znaš da te publika voli i iščekuje - glasio je jedan komentar.

Nikola Rokvić Printskrin: Instagram/nikolarokvic

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dani

    5. mart 2022 | 14:31

    Mozda su uje u pitanju, hoce to oni, ko zna.

  • Bata

    5. mart 2022 | 15:08

    Eto pa vi i dalje dozvoljavajte da vam se razni ološ i crnokošuljaši bahate po Beogradu.

  • Striko

    5. mart 2022 | 16:26

    Kukuuuu, pobratime, sta si ti mislio,sta si drugo mogao da očekuješ? Eee, ujebala te melodija. Da si tamo otišao da kukas?, slušali bi te 10 dana bez pauze.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA