Ognjen isprozivao Tanju nakon skandala u emisiji: Neprofesionalna je, neke stvari nisu na mestu

 
 
 ≫ 
  • 11

- Nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno - rekao je voditelj

Voditelj Ognjen Amidžić  prokomentarisao je i nedavni skandal koji se dogodio u njegovoj emisiji, kada je pevačica Tanja Savić iznenada napustila studio.

Ognjen je otkrio da se nije čuo sa Tanjom nakon skandala, a pevačicin postupak smarta neprofesionalnim.

- Nismo se čuli i ne vidim razlog. Tanja nije ispala profesionalna, prvenstveno prema meni, a onda i prema ostalim gostima koji su sedeli u studiju. Svako ima pravo da svoju karijeru gradi onako kako želi, ali neke stvari prosto nisu na mestu - rekao je voditelj.

- Kao što sam rekao, mene to lično ne pogađa jer sam pre svega profesionalac, ali nije u redu da se na taj način pravi priča u medijima i forsira nešto imaginarno. Ako neko ima problem sa određenim gostom kojeg je moj tim pozvao u emisiju, uvek može da mi kaže, pa se dogovorimo da pomerimo gostovanje. Ovako su mi te situacije smešne - rekao je Ognjen.

- Trudim se da u svoju emisiju dovodim ljude koji su pre svega interesantni medijima, TV publici i one koji imaju nešto da kažu u datom trenutku. Uvek su tu, pored aktuelnih tema i neke igrice koje mi imamo u emisiji, pa se nekad desi da se možda neko naljuti zbog pitanja koje mu postavim… - rekao je Ognjen za "Star" i dodao:

- Ima tu nekoliko imena koja sigurno više neću zvati u emisiju, ali ne bih da detaljišem! Sami će se prepoznati.

Podsetimo, u emisiji, u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović, u jednom momentu pevačica je, dok je Jeremićeva odgovara na pitanje Amidžića, otišla i rekla da ide do toaleta i nije se vratila u emisiju.

Sa druge strane, Jovana je tada poručila: "Otišla je u WC i nije se vratila, samo je ustala dok sam odgovarala na pitanje. Nisam ulazila u razloge njenog odlaska. Mislim da intelektualno nije mogla da se nosi sa nama, ona nema zajedničke teme sa nama."

Video: Kakav dekolte i još bolji pogled na njega: Tanja objavila snimak iz toaleta, a njene grudi su mwa

(Telegarf.rs)

Video: Šako o susretu sa Barbarom, pomenuo Tein uspeh: "Atraktivno i lepo"

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA