Leteli evri! Kaća Grujić i Borjan kitili pevača na proslavi nakon Zvezdine pobede u derbiju

 
 
 ≫ 
  • 7

Pevačica i supruga igrača Crvene zvezde, Marka Gobeljića, na svom Instagram storiju podelila je delić atmosfere sa zabave

Pevačica Katarina Grujić pojavila se na proslavi koju su upriličili igrači Crvene zvezde nakon pobede u 166. večitom derbiju.

Naime, pevačica i supruga igrača Crvene zvezde Marka Gobeljića na svom Instagram storiju podelila je delić atmosfere sa pomenute zabave.

Na snimku se vidi kako ona i kapiten Crvene zvezde Milan Borjan sede jedno do drugog dok im pevač peva na uvo "I opet Borjan brani sve samo da si kraj Zvezde", inače čuveni hit Seje Kalača "A jesam te volio".

Ono što je svima upalo odmah u oko bila je puna šaka evropskh novčanica koju je pevač držao uz mikrofon a koje je očigledno diobio od Kaće i Borjana.

Podsetimo, Crvena zvezda je u nedelju savladala ekipu Partizana u večitom derbiju sa 2:0 što je izazvalo slavlje kod navijača Crvene zvezde. Ekipa Zvezde se tako približila Partizanu na samo dva boda u borbi za titulu. Kaća je utakmicu pratila iz lože stadiona "Rajko Mitić".

(Telegraf.rs)

Video: Ana Radulović započela novi život, Mirče se iselio iz stana nakon razvoda: Otkrila šta je sa detetom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA