Miloš Biković za Telegraf.rs nakon navoda da se ženi: Otkrio da li staje na ludi kamen

 
 
 ≫ 
  • 6

- Meni je paradoksalno, moram da kažem, i jako zabavno što mediji istog dana pišu da smo Ivana i ja raskinuli i da ću da je ženim - rekao je Miloš

Jedan od najuspešnjih srpskih glumaca, Miloš Biković, oglasio se za Telegraf.rs nakon navoda u medijima da se ženi i da planira venčanje sa partnerkom Ivanom Malić.

Inače, u medijima se tokom dana ranije pojavila informacija da su Miloš i Ivana raskinuli, a nakon toga i da planiraju svadbu. Kako bismo proverili ove navode, kontaktirali smo glumca.

Biković je za Telegraf Jetset istakao da mu je cela situacija paradoksalna i otkrio da li staje na ludi kamen.

- Ne komentarišem svoj privatni život, tačnije, vrlo retko govorim o njemu. Mene, kada su mediji u pitanju, više ništa ne može da iznenadi, ali mi je jako zabavno što istog dana pišu o raskidu, prevari i ženidbi. Ne znam kako bih tu potrebu medija da objavljuju vesti i da se uopšte ne opterećuju istinom i smislom nazvao. Mogu da kažem da to, za sada, nije istina, što ne znači da neće biti u budućnosti, takođe ne znači ni da se to već možda nije desilo - rekao je Miloš za Telegraf Jetset.

Podsetimo, Miloš i Ivana pojavili su se zajedno na na beogradskoj premijeri filma "Južni vetar 2 - Ubrzanje", kada su prvi put uslikani zajedno.

Inače, Ivana je pravnica poreklom iz Crne Gore.

Video: Da li je Miloš Biković zaljubljen? Da. Ne. U stvari, možda. Ne znam

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Spiker

    23. februar 2022 | 22:52

    Oglasi se Milose molim te i kazi da li se zenis... Necemo ga nocas zaspijevati dok se ne oglasis i odagnas sve misterije... Ta informacija nam je od zivotnog znacaja.

  • Jolle

    23. februar 2022 | 23:24

    Jao stalno nesto mudruje pa jesam pa nisam pa mozda pa bas nas briga vise

  • Miloje

    23. februar 2022 | 23:19

    Lud je on i bez kamena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA