Fran konačno priznao da je sa Elenom u vezi: "Videli smo se, zajedno smo"

 
 
  • 0

Fran se nije oglašavao otkad je napustio velelepno imanje u Šimanovcima pre nekoliko dana, a sada je progovorio za medije

Fran Pujas, petoplasirani takmičar "Zadruge 4", u nedelju je napustio "Zadrugu 5". Poznat kao jedan od najburnijih takmičara četvrte sezone najgledanijeg rijalitija u regionu, Pujas je u ovoj sezoni bio poprilično miran.

Kako je sam priznao posle Nove godine, razlog za ovo je odnos sa Elenom Kitić, koju je upoznao nakon izlaska iz Bele kuće prošle sezone. Fran se nije oglašavao otkad je napustio velelepno imanje u Šimanovcima pre nekoliko dana, a sada je progovorio za medije.

- Kako si se adaptirao, šta se dešava sa tobom i Elenom?

- Adaptirao sam se, pomalo se još adaptiram. Video sam se sa Elenom, zajedno smo. Uživam malo, bio sam u Zagrebu. Sve je u redu - rekao je kroz osmeh Fran za Pink.rs

Kako je Fran bio jedan od najboljih prijatelja Dejana Dragojevića u kući, na čemu mu je bila zahvalna i njegova porodica, upitali smo ga da li je neko od Dragojevića stupio u kontakt sa njim. Podsetimo, Fran je za vođu postavio upravo Dejana.

- Čuo sam se sa Davidom. Popićemo kafu kad bude imao vremena. David mi se puno zahvalio, rekao je da se vidimo kad bude bio slobodan i da popričamo - odgovorio je Pujas.

- Da li si promenio mišljenje o nekom od zadrugara nakon napuštanja Bele kuće?

Nisam, sve mi je isto - rekao je kratko on.

- Šta misliš o Dalili i Caru?

Mislim da im je veza katastrofa (smeh). Užasni su kad su zajedno. Mislim da je najbolje da ne budu zajedno, biće ozbiljnog haosa ako ostanu zajedno - ističe Fran.

Video: Ovo će izazvati zemljotres i napolju i unutra: Fran se izlanuo i priznao da je u vezi s Elenom Kitić

(Telegraf.rs)

Video: "Jelena će se snaći, Duško ima muške kodekse": Šako prokomentarisao Karleušin i Tošićev razvod

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA