Ni Maldivi, ni Bahami: Nakon venčanja Jelena jednim zahtevom oduševila Slobu - sve je bila njena ideja

 
 
 ≫ 
  • 13

Pevač i njegova novopečena supruga su sudbonosno "da" izgovorili na Dan zaljubljenih

Pevač Sloba Radanović početkom ove nedelje zavetovao se pred Bogom na večnu ljubav svojoj izabranici Jeleni Đuričanin u Manastiru Dubnica u mestu Božetići kod Nove Varoši, koji je posvećen Svetoj Trojici.

S obzirom na to da Sloba nema odmora zbog nastupa koji su čak i po nekoliko meseci zakazani unapred, pevač i njegva novopečena supruga bili su u malom problemu što zbog nedostatka slobodnog vremena nisu mogli da otputuju na neku dalju destinaciju.

No, kako izvor blizak paru tvrdi za Telegraf Jetset, Jelenina odluka potpuno je iznenadila Slobu.

- Jelenina želja bila je da obilaze pravoslavne svetinje, dok je većini devojaka želja da za medeni mesec idu na Maldive, Bahame. Jelena je svojom skromnošću oduševila Slobu tom željom, pa je on odmah pristao na ideju - rekao je izvor blizak novopečenim mladencima.

Zato su Radanović i njgova supruga u društvu prijatelja juče obilazili manastire po Srbiji, što je pevač usnimio i objavio na svom Instagram-storiju.

- Ne brinite, bili smo na medenom mesecu - napisao je Sloba na fotografiji na kojoj pozira sa suprugom.

Podsetimo, Sloba i Jelena su se venčali u Manastiru koji je izgrađen 1422. godine i predstavlja nepokretno kulturno dobro kao spomenik kulture.

Venčanju su prisustvovali samo najbliži ljudi. Pevaču je kumovao njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma bila njena najbolja drugarica.

Video: Mlada bez čarapa pleni na ledu pred manastirom: Ženi se Sloba Radanović

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Bojana

    18. februar 2022 | 20:01

    Prava vera nije u obilaženju svetinja i slikanju pored njih već u čestitom životu, čistom srcu i mirnoj savesti. Ovaj par svojim životom i delima nije pokazao nijednu od ovih osobina.

  • niko bitan

    18. februar 2022 | 19:48

    Instant vernici, malo skromnosti malo bahaćenja.

  • Ivan

    18. februar 2022 | 20:18

    Daleko su ovi od prave duhovnosti , pokajanja i čistote. Prazni i šuplji. A duhovnici šta će, raduju se svakom ko dodje i ne osudjuju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA