Jelenina kuma na venčanju je bila "vatreni" fan Lune Đogani? Mira je išla i na more sa Slobinom bivšom

 
 
  • 24

Iako su bile dobre, Luna i Mira su prekinule svaki kontakt

Pevač Sloba Radanović i Jelena Đuričanin venčali su se pred Bogom na Dan zaljubljenih u manastiru Dubnici, a mladina kuma je nekada bila fan Lune Đogani, pevačeve bivše devojke.

Venčanje se održalo u najužem krugu ljudi, a ono što je posebno važno pri sklapanju braka je i izbor kumova, a mladenci su se odlučili da Slobi kumuje njegov menadžer Goran Lečić, dok je Jeleni kuma bila njena najbolja drugarica Mira.

Ipak, ono što je posebno zanimljivo jeste činjenica da je Jelenina kuma Mira, koja je i uhvatila bidermajer, svojevremeno bila vatreni fan Lune Đogani, zbog koje se Sloba i razveo od svoje tadašnje supruge Kije Kockar, jer je s njom ušao u vezu tokom "Zadruge 1", piše "Kurir".

Mira je, navodno, bila zadužena i za vođenje Luninih fan-stranica, a koliko su bile bliske svedoči i činjenica da ju je sadašnja gospođa Miljković, vodila sa sobom i na letovanje u Grčku 2018. godine, posle završetka prve sezone Zadruge.

Međutim, iako su bile u odličnim odnosima, njihovo prijateljstvo je na kraju puklo i prekinuli su kontakt, ali se igrom sudbine, dogodilo da posle četiri godine, upravo njena obožavateljka, ali i bliska prijateljica i saradnica kumuje na venčanju njenog bivšeg dečka i Slobine nove izabranice.

Video: Sloba Radanović zbog zakazanog nastupa morao da prekine svadbeno veselje

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ana

    15. februar 2022 | 20:35

    Ispade Kija u pravu da je Slobu smuvao fan. Kuma Mira jeste bila admin grupe koja je podržavala Slobu i Lunu a Jelena se i ponaša kao da je Slobin fan

  • Vanja

    15. februar 2022 | 23:26

    Baš bolesno da ti jedan fan bivše ljubavnice kumuje na venčanju a drugog da oženiš.

  • niko bitan

    15. februar 2022 | 23:18

    Ovaj Radanović živi rijaliti okružen fanovima i obezbedjenjem.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA