Prva velika svađa Aleks i Dejana: Otkrila svoj najveći strah - za sve je kriva Dalila

 
 
  • 1

- Opusti se, ne slušaj druge i gledaj mene i moje postupke prema tebi - pričao je Dejan

Zadruga Aleksandra Nikolić, Dejan Dragojević, Printskrin: TV Pink

Dejan Dragojević i Aleksandra Nikolić osamili su se i razgovarali u hotelu o svojoj vezi, a onda se Aleks prvi put ozbiljno naljutila na Dejana.

- Ja sam ovde samom sebi bio čudan, čudna situacija. Osetio sam u glavi, kao što Ša zna da ga Tara ne voli, a boji se sam sebi da prizna istinu. Kad sam video kako mama i David izgledaju, nije mi bilo svejedno. Kad sam sve sumirao, borio sam se da neko ne propadne u životu - pričao je Dejan.

- Šta ako tako bude s' tobom i sa mnom? Zavolim te... Ja tebi ne verujem ništa, jer imam strah da se ne desi meni, da ja tebe zavolim i odlepim još više, a da ti budeš taj koji mene ne voli, a ja to osećam - nastavila je Aleks.

- Ti si mala mrva. Imaš pogrešno mišljenje o meni - dodao je on.

- Ja ne znam što si ti meni trebao uopšte - pitala se ona.

- Sad je kasno. Ti si se zaljubila u mene i ja u tebe - rekao je Dragojević.

- Ja osetim da ti nisi zaljubljen u mene. Ti kažeš i posvećuješ mi pažnju, ali ja ne osećam to sa tvoje strane, ti mene lažeš - nastavila je Nikolićeva.

- Kakav si ti folirant. Što bih ja tebe lagao -pitao je Dejan.

- Da bi me utešio, jer vidiš da sam se zaljubila u tebe. Ti mene gledaš kao sprdnju. Kad izađemo neće ništa da bude, jer tebe boli ku*ac - nastavila je ona.

- Šta ako bude kontra? Ja sam već prošao to da nešto neće i da svi znaju sebe, pa šta se sve desi. Ti nećeš da osetiš to kod mene. Moj rizik je veći, ako me razumeš. Ne možeš da se opustiš, do juče si okretala glavu kad jedeš. Opusti se, ne slušaj druge i gledaj mene i moje postupke prema tebi - pričao je Dejan.

Aleksandra Nikolić naljutila se na Dejana Dragojevića i okrenula mu leđa, a on je odmah počeo da je zapitkuje u čemu je problem.

- Što si ljuta? Preteruješ... Raspravljaš se sa mnom - pričao je Dejan.

- Mogu da ti se popnem na glavu sad jer mi je takav dan. Ti mene kapiraš kao sprdnju. Ti mene ne gledaš kao žensko, nego osobu koja ti je smešna, slatka i zanimljiva, kao Sanja Grujić - odbrusila je ona.

- Aj ne se*i! Šta ti vidiš? Ja tebe gledam kao neko u koga sam zaljubljen, a ti to nećeš da primetiš. Šta ja treba da uradim? Osetićeš kad se prepustiš, a dok budeš tumačila šta drugi ljudi govore, nećeš osetiti. Hoćeš da ne spavam sad i da ti napišem pesmicu? - pričao je Dejan.

- Ja sam previše dobra prema tebi - dodala je Nikolićeva.

- Ne, nego ja prema tebi. Šta sam ti loše uradio? Okreni se, ti si kao zaljubljena i zaronila si tamo, a kad izađeš ćeš ovako i onako. Ti si meni iz dana u dan sve bitnija i važnija, značoš mi. Što bih provodio vreme sa tobom? Ti si slatka sa tim glasom, očima, pričom. Meni sve to prija, a hoćeš da budem bezobrazan. Ne kapiram kako treba da se ponašam? Nemam tenziju sa tobom, osećam da mogu da funkcionišem. Hoćeš Tenziju? Ja mogu sa tobom napolju da funkcionišem. Ako krenem da pričam o baladama kakve su se meni ispostavila, ne bi imali nikakvu komunikaciju. Nemam pritisak, rasprave, svaki dan mi je sve lepši i lepši. Ako je to loše i normlano ti je da se svađaš, izvoli pa zameraj, funkcioniši tako - rekao je Dejan.

Video: Smuvali se! Dejan završio u krevetu sa zadrugarkom: Ona legla preko njega, pa se ljubili bez pauze

(Telegraf.rs)

Video: Sajsi MC - INTERVJU RADNO

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • David

    15. februar 2022 | 19:10

    Maju su ubacili da bi raskantala vezu Dalile i Filipa, znali su da će Car morati da se pomiri sa njom jer bi mu u suprotnom ona napravila haos od boravka unutra a ona je po instrukcijama bila agresivnija prema njemu nego prema Janjušu ranije, da bi je diskvalifikovali (i sama je znala da ulazi na privremeno) i dodatno zakomplikovali tok rijalitija a kako bi bilo gledaocima zanimljivije te da bi videli kako će se ubuduće razvijati odnos Dalile i Filipa u smislu da li će se opet spanđati nakon Majinog izbacivanja ili će se ona vratiti Dejanu na njegovo ili svoje insistiranje... Međutim, niko nije očekivao da će ona posle mirenja sa Dejanom kroz samo par dana ponovo vratiti se Caru i da pređu jedno drugom preko svih poniženja i uvreda kao da ništa nije bilo! :D Ništa me više ne može iznenaditi, bukvalno da se sutra njih dvoje raziđu kao i Dejan sa Aleks pa da se par iz Šepka po ko zna koji put spoji a sa druge strane Aleksandra i Filip da obnove svoju romansu iz prethodne sezone, uostalom juli je daleko pa ko zna koliko će se puta do kraja šaltati jedni na druge! :P Pri tom, još uvek u beloj kući ima previše onih koji se i ne vide i ne čuju, koji su ušli da bi izašli i kradu Bogu dane od početka, treba da odjednom izbace Deniz, Đoleta, Nevenu i Sandija a da ubace Staniju i Subotićku, uvek imaju šta da kažu i zanima me na čiju stranu bi stale u ovom četvorouglom ludilu, šteta što su bile potpisale ugovore na tako kratko vreme a baš bi svojim povratkom začinile čorbu mnogima!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA