"Kraiška snajka": Slobina žena pokazala prelepu burmu ukrašenu kamenčićima

 
 
 ≫ 
  • 10

Sloba i Jelena su na Dan zaljubljenih izgovorili sudbonosno "da"

Slobodan Sloba Radanović ulazak u manastir Dubnica Foto: Nikola Anđić

Pevač Sloba Radanović i njegova dugogodišnja partnerka Jelena Đuričanin venčali su se danas, 14. januara, na Dan zaljubljenih.

Sudbonosno "da" izgovorili su u manastiru Dubnica, u mestu Božetići, a sad su se na društvenim mrežama oglasili i podelili detalje koje sve zanimaju.

- Dame i gospodo, krajiška snajka! - napisao je pevač u opisu jedne fotografije.

Jelena je na društvemnim mrežama objavila kadrove iz retorana gde je bilo svadbeno veselje, dok su ona i Sloba sekli tortu, a ono što je sve oduševilo jeste fotografija na kojoj se u krupnom kadru vidi burma koja je ukrašena kamenčićima i izgleda prelepo.

Jelena je blistala u belom, dok je Sloba bio u crnom odelu. Oni su venčanje organizovali za najuži krug ljudi, te su ceremoniji prisustvovali članovi najuže porodice, među kojima su i Jelenini sinovi iz prvog braka, kao i najbliži prijatelji.

Svadbi je prisustvovala i Slobina sestra po ocu, Mirjana Alavanja, kao i njegova majka Draginja Radanović, koja je istakla da jedva čeka da dobije unuke od sina i snajke.

- Srećna sam plakala sam, jedva čekam unuke. Prezadovoljna sam mladom. Zna da kuva, sve zna - rekla je Draginja za Telegraf Jetset.

Video: Glavni gost na svadbi Slobe i Jelene je njen sin: Dečak je u trenutku zaplakao pa ga mama tešila

(Telegraf.rs)

Video: "Sad gazi, Balkan ti je mali!" Tamara Milutinović uputila moćnu poruku Tei nakon dve krcate Arene

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA