"Izvađeno mi je pet tumora, nešto je trebalo da platim": Nada doživela kliničku smrt, tada je nešto videla

 
 
  • 1

- Ono što sam za sve ovo vreme naučila je da vreme ne smemo da bacamo niti da se nerviramo oko nebitnih stvari - rekla je Obrićeva

Pevačica Nada Obrić krajem prošle godine po treći put je operisana od karcinoma, i uspela je da izvuče živu glavu iako su prognoze bile da ima još mesec i po dana života.

Naime, pevačici su problemi krenuli kada je osetila jake bolove u stomaku, pa iako je intervencija urađena u Beogradu, boljitka nije bilo, piše Svet, a prenose mediji.

- Jako loše sam se osećala. Ono što sam vremenom naučila je da slušam signale koje mi organizam šalje. Operisala sam se ovde, ali mi nije bilo bolje. Moja ćerka živi u Beču i tamo je našla sjajnog doktora koji me je primio. U startu su loše prognoze bile. Izvađeno mi je pet tumora, rađena mi je bešika, pa sada nosim stomu. Dobro sam sad, držim se, ne dam se - rekla je pevačica za Svet.

- Retko gde izlazim, čuvam se od svih ovih bolesti. Pijem svako jutro aroniju i neke smese koje sam napravila. Stavljam 200 grama suvih šljiva i po sto orah, badem, sve što imam od koštunjavog voća i prelijem to medom - rekla je Nada kao recept za bolji i zdraviji život.

Podsetimo, Nada je 1999. godine operisala prvi karcinom materice, a nakon toga usledila je još jedna operacija.

- Ako je trebalo da nešto platim u ovozemaljskom životu, nadam se da je sad sve izmireno. Imala sam i kliničku smrt, da je tako nazovem. Znam da ću otići u raj, videla sam to. Ono što sam za sve ovo vreme naučila je da vreme ne smemo da bacamo niti da se nerviramo oko nebitnih stvari, već da živimo punom plućima - rekla je Nada koju su jako potresle smrti dragih kolega, među kojima su bili Merima Njegomir, Marinko Rokvić i drugi.

(Telegraf.rs)

Video: Ceca pazarila novu zver od 175.000 evra! Na snimanje Zvezda Granda stigla u besnoj mašini

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA