Marija Veljković "uhvačena" bez šminke, u opuštenom izdanju: Voditeljka i njena ćerka same vukle 4 kofera

 
 
  • 0

Ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je voditeljku na beogradskom aerodromu

Marija Veljković Printskrin: Youtube/RTS Luda noć - Zvanični kanal

Voditeljka kviza "Slagalica", Marija Veljković, dospela je u žižu interesovanja nakon razvoda braka, a sada je "uhvaćena" na aerodromu dok se vraćala iz Turske sa najstarijom ćerkom.

Naime, ekipa emisije "Paparaco lov" snimila je voditeljku na beogradskom aerodromu. Prema njihovim rečima, ona je sletela iz Turske sa najstarijom ćerkom, a sa sobom su vukle 4 kofera, pa se pretpostavlja da su obavile i šoping.

Bivši suprug voditeljke je Milan Milovanović, a sa njim iz braka ima dve ćerke i jednog sina. Pričalo se da se ljubav ugasila i da šanse za pomirenje nema, te je voditeljka napustila stan u kom je živela sa suprugom i vratila se u svoj stan u beogradskom naselju Medaković, gde sada živi sa decom i psom.

Podsetimo, Marija Veljković nedavno se sa troje dece iselila iz stana u kome je živela sa suprugom sa kojim je u procesu razvoda braka.

U porodičnom stanu na Dorćolu Marija Veljković i Milan Milovanović živeli su zajedno do nedavno sa svoje troje dece, uprkos pokrenutoj brakorazvodnoj parnici.

Video: Marija Veljković: Roditelji, slušajte svoj instinkt, niko ne može da zna bolje od vas

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA