Ovo je Duško Tošić rekao u policiji: "Posvađali smo se jutros, ali nisam pipnuo Jelenu"

 
 
 ≫ 
  • 51

Duško je izjavio da nisu tačni Jelenini navodi da je bilo bilo kakvog nasilja

Duško Tošić na saslušanju u policiji je potvrdio da je danas u porodičnom domu na Dedinju došlo do svađe između njega i supruge, pevačice Jelene Karleuše, ali je izjavio da nisu tačni njeni navodi da je bilo bilo kakvog nasilja.

Kako izvor Kurira otkriva, Tošić je inspektorima u Policijskoj stanici Savski venac u kojoj je dao izjavu, rekao da je šokiran zbog toga što je Jelena uopšte tako nešto prijavila policiji.

- Nisam udario Jelenu, nisam je ni pipnuo, jedino što se je istina je da se jesmo raspravljali. Dugo smo u braku, ja sam posvećen muž i otac. Najteže mi pada što umesto da sam danas sa decom i da u svojoj kući provodim praznik, u situaciji sam da sedim u policijskoj stanici zbog prijave supruge. Šokiran sam ovim što mi se dešava, ne mogu da shvatim šta me je snašlo - navodno je rekao Duško Tošić, prenosi pomenuti medij, kom je policija izrekla meru zabrane prilaska supruzi u narednih 48 sati.

Video: Advokati Duška Tošića izašli pred medije: Negiraju Karleušine optužbe o nasilju

Saslušanju su prisustvovali i njegovi advokati Nebojša Perović i Nikola Premović.

- Naš klijent apsolutno nije kriv. Nikakvog nasilja nije bilo, ne postoje elementi porodičnog nasilja - rekli su advokati i dodali:

- Svi koji znaju Duška znaju da je on ozbiljan sportista i porodični čovek, a za ostale detalje nismo ovlašćeni da dajemo detalje - zaključili su Tošićevi advokati.

Podsetimo, Jelena je danas, 7. januara, nakon 12 časova prijavila supruga Duška Tošića za nasilje u porodici.

Kako izvor navodi, Duško je pevačici udario šamar. Jelena Karleuša je odbila medicinsku pomoć, a policija sa Savskog venca je upućena na kućnu adresu. 

Duško Tošić dao je iskaz u svojstvu građanina, kao i tetka Jelene Karleuše, Danijela.

Nakon uzetih izjava i izvršenih procena od strane PS Dušku Tošiću izrečena je Hitna mera zabrane prilaska i komuniciranja sa JK u trajanju od 48 časova, u kom roku će mera biti dostavljena tužilaštvu na ocenu da li postoji potreba za produženjem iste, navodi izvor.

Takođe, tužilaštvo je naložilo da policija dostavi detaljan izveštaj, sa svim izjavama, a Jeleni Karleuši je sugerisano da ode na pregled i da se uz izveštaj dostavi i izveštaj lekara, nakon čega će se odlučiti o daljem postupanju, navode iz Prvog osnovnog suda.

Video: Karleuša prijavila Duška Tošića da ju je udario: Ispred kuće je policija

(Telegraf.rs)

Video: Kristijan Golubovic kao vitez

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Shampita

    7. januar 2022 | 18:38

    Neka nadlezni preduzmu mere u cilju utvrdjivanja istine. Ako je udario mora snositi posledice. Ono sto me nervira je tolika policija zbog samara. Gde je ta policija bila kada je nasilje prijavljivala zena iz Sombora koju je zajedno sa cerkama ubio muz odnosno otac devojcica. Znate li samo koliko zena svakodnevno trpi zlostavljanje a niko nista ne preduzima a u ovom slucaju policije koliko hocec, kao da je izvrsio teroristicki napad.

  • 7. januar 2022 | 18:37

    Hahah Jelena je resila da stavi tacku na svoj brak pa sada treba da napravi neki skandal da bi opravdala svoju odluku. 100% laze i pravi situaciju da bi izgledala kao mucenica, ta zena nebi pala od pesnice a kamoli od samara.

  • GoGi

    7. januar 2022 | 19:56

    Duško batali se te zene jer si joj dosta gledao kroz prste,nisi valjda Dejan Dragojevic

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA