Lepa srpska pevačica rodila ćerkicu i to na svoj rođendan! Svi je pamte po vezi s Marininim sinom

 
 
  • 1

Teodora je i drugu trudnoću vešto sakrila, a sada je sve obradovala vest da se porodila

Teodora Baković Belić Teodora Baković / Foto: Instagram/teodorabakovic

Srpska pevačica Teodora Baković porodila se drugi put i na svet je donela devojčicu.

Naime, Teodora je i drugu trudnoću vešto sakrila, a sada je njene pratioce obradovala vest da je rodila drugo dete.

Pevačica je pre dve godine rodila sina, a ta vest je takođe iznenadila javnost budući da se povukla iz javnosti a fotografije u blagoslovenom stanju nije delila na mrežama.

Ono što je više nego dirljivo jeste činjenica da je Teodora sina rodila na dan rođenja svog partnera, a naslednicu na svoj rođendan.

Podsetimo, pevačica se udala 2020. godine, a nekoliko meseci kasnije se i porodila.

Teodora Baković se na javnoj sceni pojavila 2012. godine, a pažnju je osim glasom i atraktivnim izgledom privukla i zbog veze sa sinom Marine Tucaković. Teodora se u tom periodu zabavljala sa Milanom Laćom Radulovićem, a on joj je bio velika podrška u karijeri.

- Upoznali smo se posredstvom njegove majke Marine Tucaković kod koje sam došla kako bih je angažovala da radi pesme za moj album prvenac. Ponudila mi je dve Laćine numere i takom smo stupili u kontakt - rekla je Teodora u julu 2012, dok je Milan objasnio da im se veza dogodila spontano.

- Marina je oduševljena mnome kao potencijalnom snajkom i obožava nas kao par. Imala je šesto čulo kada je reč o pesmama koje mi je napisala jer sam se pronašla u svakom tekstu, ali isto tako odlično je pogodila i moj ukus za muškarce - objasnila je tada Teodora.

- Nisam ljubomoran jer se ne obazirem na malograđanske principe. Sedam godina sam stariji od nje, kao moja mama Marina od tate Fute ali ne bih bio objektivan kada bih iz iskustva mojih roditelja trebalo da procenim da li je ta razlika dobra ili loša za opstanak veze - istakao je tom prilikom Laća.

Snimila je nekoliko pesama, kao i kompletan album. Ipak, iako su joj mnogi predviđali blistavu karijeru, ona se postepeno povlačila iz medija.

(Telegraf.rs)

Video: U hotelu ih sačekalo iznenađenje: Jelena Karleuša pokazala šta je Duško Tošić uradio za ćerke

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • zeljko

    5. januar 2022 | 17:45

    a jel' ima neko zensko u Srbiji, a da nije pevaljka ?????

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA