Olja tvrdi da je uhodi suspendovani policajac: Danima mi je sedeo ispred stana. Priveden je, pa pušten

 
 
 ≫ 
  • 4

- Sada ja pitam državu, vlast, policiju - da li treba da me neko ubije, raskomada, siluje da bi ste vi reagovali - napisala je uznemirena voditeljka

Voditeljka i modna kreatorka Olja Crnogorac doživela je sinoć pravu dramu o kojoj je obavestila svoje pratioce na društvenoj mreži Tviter.

Prema Oljinim rečima, nju je uhodio suspendovani policajac, čije je ime objavila na Tviteru, a kada je njen brat prišao njenoj navodnoj uhodi, suspendovani policajac se pravio da ga ne vidi.

- Čovek koji me je pratio sinoć je Z. V., suspendovani policajac, koji je bio u zatvoru tri godine. Pozvana je interventna i priveden je. Do roditeljske kuće me je pratio, posedovao motorolu kojom je očigledno nešto nekome javljao. Policija me nije zaštitila - napiasla je Olja i nastavila:

- Molim svakoga ko zna bilo šta o ovome čoveku da mi javi. Sad kad vraćam film, shvatam da mi je danima neko sedeo ispred stana u kolima, posmatrao, šta god. Nije čak ni zadržan jer po zakonu kažu da u ovoj zemlji je dozvoljeno da pratite nekoga. Sada ja pitam državu, vlast, policiju - da li treba da me neko ubije, raskomada, siluje da bi ste vi reagovali?

- Parkirala auto ispred kuće. Ušla u kuću. On parkirao kuća do moje. Brat izlazi sa drugim autom. Moj “pratilac” garantovano permutuje da sam ja u kolima i kreće da prati mog brata. Brat to shvata tek na Novom Beogradu, izleće iz kola posle dva kruga na kružnom toku - navodi Olja i dodaje:

- I snima ga . Čovek ne reaguje. Koji čovek koji je čist reaguje ovako?" - napisala je Olja na Tviteru uz snimak čoveka koji ju je pratio.

Video: Olja o rijalitiju nekad i sad: Zamisli tada da komšinica kaže babi da ne znam da pomuzem kravu!

(Telegraf.rs)

Video: Karleuša zagrmela u Podgorici: Prozirna haljina i telo boginje, a kad je sišla sa bine...

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA