Tanja Savić besno napustila snimanje "Amidžija", Ognjen šokiran: Ne znam šta joj bi

 
 
 ≫ 
  • 2

Snimanje je počelo lepo, ali je ubrzo Tanja izašla iz studija i više se nije vratila

Ognjen Amidžić snimio je prazničnu emisiju "Amidži šou" u kojoj su gosti bili Tanja Savić, Ivica Dačić, Jovana Jeremić i Branimir Nestorović.

Snimanje je počelo lepo, u prazničnom raspoloženju, ali je ubrzo nakon početka snimanja Tanja izašla iz studija i više se nije vratila.

Ognjen Amidžić za Telegraf Jetset je potvrdio ova saznanja, uz konstataciju da ni on ne zna šta je navelo Tanju na ovakav potez.

- Ne znam. To je pitanje za nju. Emisiju je napustila posle pet minuta snimanja. Rekla mi je da se ne oseća najbolje - rekao je Ognjen za Telegraf Jetset.

Podsećanja radi, voditeljka Jovana Jeremić iznela je u javnost informaciju da su pevačica Tanja Savić i političar iz Bosne u vezi.

- Evo ekskluzive. Čula sam da je jedan mladi političar bio s Tanjom u tajnoj ljubavnoj vezi. Nije iz Srbije, iz Bosne je, i nije Dodik. Ko je? - uz osmeh je u oktobru otkrila Jovana.

Mediji su nakon toga otkrili da je u pitanju Draško Stanivuković, gradonačelnik Banjaluke, a onda je voditeljka iznela još detalja o njihovoj navodnoj aferi.

- Sve se to desilo na Jahorini dok je on bio u vezi za drugom ženom i puklo je kada je taj političar ušao u drugu, tačnije treću vezu. Letnju avanturu - objasnila je Jovana.

Video: Ognjen za Telegraf:Nisam od ponuda za prelazak na drugu televiziju pravio pompu, kao moje kolege!

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA