Đani otkrio kog je pola drugo unuče, a evo šta bi uradio ako bi ga Slađa prevarila

 
 
 ≫ 
  • 8

Bračni par Trajković govorio je o svom odnosu

Porodica Trajković u godini koja je na izmaku imala je mnogo povoda za slavlje.

Naime, popularni folker Radiša Trajković Đani i njegova supruga Slađana proslavili su srebrnu svadbu - 25 godina braka, oženili mlađeg sina Marka i saznali radosne vesti - da će dobiti još jedno unuče.

Pored togam pisalo se i o navodnoj bračnoj krizi Trajkovića, a Đani i Slađa sada su za Pink progovorili o svim događajima koji su obeležili 2021. godinu kada su oni u pitanju.

- Kada oženite sina, osećaj je divan. Presrećni smo što su se oba sina oženila i što ćemo po drugi put postati baba i deda. Nadamo se da će u narednoj godini epidemiološka situacija biti bolja i da ćemo konačno moći da proslavimo sve kako treba. Prvo ide Miloševa svadba, pa Markova, a ono što sigurno znamo je da će obe biti za pamćenje!

Đani je otkrio i kog pola je beba, koju nosi njegova nova snajka.

- Znamo pol, dobićemo još jednog unuka. Snajki je termin u aprilu. Ime znamo, ali ćemo sačuvati nešto i za sebe.

Bračni par Trajković progovorio je i o svom odnosu.

- Odnos nam je nikada lepši, slažemo se divno i nikada više vremena nismo provodili zajedno, nego u poslednje dve godine. Mi smo u braku već 25 godina, prevaru nikada ne bih oprostio, a sto se Slađe tiče to već morate nju da pitate - rekao je folker i otkrio oko čega se najviše svađao sa suprugom u 2021.

- Najviše smo se svađali oko frižidera, zato mi je Slađa za Novu godinu kupila nov i nikad veči frizider, a najlepši momenti su nam definitivno provedeni sa unukom Nikolom, tada smo najsrećniji- istakao je pevač za portal Pink.rs.

Video: No Đani, no parti: Radiša stigao na proslavu rođenja ćerke Gobeljića

(Telegraf.rs)

Video: “Hoće da nas unište!”

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA