Tužilaštvo će saslušati devojku čija sestra tvrdi da je doživela zlostavljanje od repera

 
 
  • 7

Policija navodno još uvek nije uzela izjavu od repera koji se nalazi, kako se navodi, u Kostolcu gde mu je i prebivalište

Po nalogu Prvog osnovnog javnog tužilaštva policija je navodno ovoj instituiji dostavila detaljan izveštaj u slučaju prijave za nasilje protiv repera Uroša Radivojević Numera, tvrdi "Blic".

Politička aktivistkinja Nina Stojaković nedavno je na svom Tviter profilu iznela je tvrdnje da je njena sestra Lidija navodno pretrpela nasilje od svog bivšeg momka repera, a navodno će Tužilaštvo u narednim danima sprovesti dodatne provere.

- Biće saslušana devojka nad kojom je, kako se sumnja reper izvršio nasilje, nakon čega će biti doneta odluka o daljem toku postupka - navodi izvor upoznat sa slučajem za pomenuti medij.

Policija još uvek nije uzela izjavu od repera koji se nalazi, kako se navodi, u Kostolcu gde mu je i prebivalište, navodi se u.

On će, kako se navodi, iskaz dati pred tužilaštvom nakon što prvobitno bude saslušana devojka.

Podsetimo, Nina je na svom Tviter nalogu podelila je šta se navodno dogodilo njenoj rođenoj sestri Lidiji, tvrdeći da je navodno trpela užasno nasilje od strane doskorašnjeg dečka Uroša Radivojevića, poznatijeg kao reper Numero, sa kojim je raskinula pre mesec i po dana.

Nina je tada objavila:

- Moju rođenu sestru Lidiju, koja godinama pati od depresije, je godinu i po dana u kontinuitetu tukao momak s kojim je živela. To smo saznali pre mesec i po dana kada je skupila hrabrost da ga ostavi i vrati se kod naših roditelja nakon sto je pokušala da se ubije. Jutros je bila u policiji u Milana Rakića gde joj je rečeno da ne mogu da urade ništa, jer nema izveštaj lekara iako ima nekoliko svedoka, među kojima svog psihoterapeuta koji ju je video u modricama i kome je prvom sve priznala.

- Nakon što ju je doveo do takvog stanja da je završila na psihičkom lečenju zbog kog je ležala u bolnici nedeljama, neki novi terapeuti su videli ujede, modrice, pocepane usne.. zašto nisu zvali policiju - ne znam. Besna sam i na komšije koji su nocima slušali da se u stanu pored dešava brutalno nasilje i nisu pozvali policiju već se žalili gazdarici stana na buku ?! Besna sam na sistem koji ne pruža nikakvu zaštitu zenama koje muževi i momci mlate. Pa makar prijavile mesec dana kasnije!

- "Sto nije prijavila ranije?", pa jednostavno, jer je bila prestravljena do kostiju. "Kako niste primetili?", nismo, nažalost, jer je modrice i ožiljke sakrivala a njeno loše psihičko stanje smo pripisivali depresiji koja joj je dijagnostikovana.

- Dečko koji je nije samo tukao, već gušio do onesvešćivanja, psihički zlostavljao i manipulisao njenom bolešću zove se Uroš Radivojević, mlađima poznat kao Numero, reper. Ako policija ne može da uradi ništa, ja mogu da stanem uz svoju sestru i kažem javno ime i prezime nasilnika.

Povoodm Nininih tvrdnji tada smo kontaktirali repera koji je zvučao krajnje šokirano dok je slušao Ninine tvrdnje.

- Uh, uh... - ponavljao je.

- Hvala na obaveštenju. Ne bih da dajem izjave, ovo je haos... - kazao je za Telegraf Jetset reper, nakon čega je prekinuo vezu.

Video: Sloboda prvi put otvoreno o nasilju nad ženama i momentu kad je izgubila nadu

(Telegraf.rs)

Video: Konstrakta je ovom pesmom počela nastup

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Tajci

    28. decembar 2021 | 16:58

    Jedna u nizu... Sta sve danas trpe, bolje biti sam nego imati "vezu"... Kakva crna veza koja moze da te kosta i zivota...

  • Hogar

    28. decembar 2021 | 16:07

    Postoji zakon koji kaze svako je nevin dok se ne dokaze drugacije.....ako bi policija i tuzilastvo hapsili na osnovu neke prijave pa skoro pa cela Srbija i musko i zensko bi bilo.u zatvoru....zasto sestri nije rekla zasto roditeljima zasto najboljoj drugarici...mnogo zasto a ne verujem u ovo sto prica njena sestra politicarka one su mnogo jezicave a vole i da slazu ..politika je to

  • 28. decembar 2021 | 18:18

    Gospodo i gospodje/gospodjice, nadam se da se necete nikada naci u takvoj situaciji, vi ili vase sestre, majke, cerke. Onda bi vam bilo jasno “Zasto je cutala do sada? , Zasto nije ranije prijavila?” O istom “reperu” je svoje iskustvo napisala i njegova bivsa devojka, a i jedan njegov kolega je opisao kako ih je sve napadao da su mu je***i devojku. Po vasim komentarima svi oni lazu, jer im verovatno treba popularnost preko nekog anonimusa.Stidite se reci koje ste ispisali.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA