Kaća pokazala Gobeljićev poklon od 6.800 evra: Raspametio je onim što sve žene žele!

 
 
 ≫ 
  • 17

Gobeljić se potrudio da Katarinu obraduje posebnim komadom

Popularna pevačica Katarina Grujić dobila je skupoceni poklon od supruga, fudbalera Marka Gobeljića nakon rođenja ćerkice Katje.

Po ugledu na svetske zvede koje svojim partnerkama poklanjaju skupoceni nakit nakon rođenja deteta, Gobeljić se potrudio da Katarinu obraduje posebnim komadom nakita.

U pitanju je narukvica poznatog brenda Kartier, od žutog zlata, čija je cena na zvaničnom sajtu 6.800 evra.

- Najbolji muž - napisala je Katarina uz fotografiju poklona na Instagramu, a dame su saglasne da baš ovaj komad nakita svežene žele.

Podsetimo, Katarina i Marko dobili su svoje prvo dete, ćerku Katju, 15. decembra, ponosni tata je njeno rođenje slavio dva dana, a suprugu i ćerku iz porodilišta izveo je 19. decembra.

- Želim da rodim četvoro dece! Volela bih da imamo veliku porodicu Marko je odmah počeo da plače kada je video Katju. To su neverovatne emocije, koje su mi bile nepoznate do pre četiri dana, kad sam rodila Katju. Po tri sata je samo gledam, ne mogu da verujem da je moja, pa mi krenu suze... Još ne možemo da "provalimo" na koga liči. Nadam se da liči na mene, ali da ima plave oči na Marka - rekla je pevačica nekoliko dana nakon porođaja.

- Logično je da ću najviše vremena ja provoditi sa Katjom, ali tu je i Marko da pomogne. Došla je i svekrva da nam pomogne, kao i moja mama. Niko nije rođen spreman, ali sve ću naučiti. Jedva čekam da brinem o mojoj Katji - 

Video: Katarina Grujić oduševljena: Milan i Sneža Borjan poslali poklon za malu Katju

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Buljko

    23. decembar 2021 | 20:27

    Mrtva trka izmedju one Borjanove i ove Gobeljićeve koja je gadnija....znači dvojicu većih seljobera zvezda nikad nije imala u istoriji a prošlo je svakakvih kroz nju.....kakve ovo ljudi komplekse i probleme vuku kroz život meni nije jasno,sa kim se oni bore i kome se dokazuju ja nemam pojma,realno da nije ovog Instagrama niko ne bi znao da ovakve face postoje

  • Igi

    23. decembar 2021 | 20:23

    Ako ga sutnu iz Zvezde, mora ce da prodaje , skupo placene poklone. Covek nije fudbaler, a igra.. Ne razumem, to samo Terzic razume......!!!!!!!

  • Euforija

    23. decembar 2021 | 21:39

    Ti nisi fudbaler, ti si greska

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA