Voditeljka Slagalice se razvela, pa uputila ženama savet: "Nemojte da trpite..."

 
 
  • 17

- Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to - rekla je Marija

Unicef, Marija Veljković, vebinar o roditeljstvu FOTO: Telegraf.rs

Marija Veljković i Milan Milovanović imali su srećan i stabilan brak, a iz te ljubavi dobili troje dece, sina Đurađa i ćerke Nevu i Rosu.

Oćigledno nešto nije funkcionisalo kako treba, pa su uz zajednički dogovor odlučili da svoj bračni odnos okončaju, ali da svojoj deci zauvek ostanu mama i tata, koji se zajedno trude da ih izvedu na pravi put.

- Ovo je godina kada mi se desio najveći uspon i najveći pad u životu. I to je isti događaj, sigurna sam da znate o čemu pričam. Ne bih mnogo pričala o tome, samo bih navela da mi tek predstoji borba, tek slede rezovi, ali ja moram da ima snage za sve to - bila je iskrena Marija, a onda je otkrila šta ju je navelo da se na ovaj korak odvaži.

- Nemojte da vam neko staje na senku, nemojte da stavljate druge ljude ispred sebe, u bilo kojoj sferi. Cenite sebe i to što jeste, svoje mišljenje i svoju posebnost, i ne verujte kada vam neko kaže da nešto ne možete i da niste sposobni za to. To vam priča osoba kojoj je to godinama govoreno - rekla je Marija i istakla da bez obzira na to koliko teško bilo, zbog svoje dece nastavlja da gura dalje:

- Oni će gledati kakva sam. Mora da se gura dalje, rolerkoster emocija nastaviće se i u sledećoj godini. Sve možete, kakvi god usponi i padovi bili - završila je Marija poželevši pratiteljkama hrabrost, koju ona godinama nije imala.

Video: Da li joj nedostaje: Gde je i šta radi omiljena voditeljka Slagalice, Danijela Pantić?

(Telegraf.rs)

Video: Deniz Dejm otkrila zašto ipak nije ušla u Elitu 8

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Oldtajmer®

    22. decembar 2021 | 15:35

    "Imali su srećan i stabilan brak"... Pa koji su se moj onda razvodili? Ko to razume svaka mu čast. Kada bi sada trebao da se ženim nema sile koja bi me naterala na to. Ko nije spreman na tolerancije ne treba da se 'vata u to kolo.

  • Naj

    22. decembar 2021 | 15:38

    Isto vazi i za muskarce!Nemojte da trpite!!!Razne zahteve, UCENE, psihicka maltretiranja i na kraju jos popijete tuzbu neku!Na vreme da joj se pokazu vrata!!!I da...imam majku, imam cerku i hvala Bogu bivsu zenu i isto dalje govorim!

  • Alex

    22. decembar 2021 | 17:39

    Vodi Slagalicu i misli da je zvezda. U svakoj emisiji širi ruke kao gimnastičarka i govori nekoliko uvežbanih fraza. I tako godinama. Mužu treba dodeliti orden za izdržljivost.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA