Srpska voditeljka na svet donela sina, a emotivnom objavom je raznežila mnoge

 
 
  • 1

Voditeljki je ovo prvo dete i beba i ona se osećaju odlično

Voditelljka i uredica niza zabavnih emisija Slađana Slavković (47) porodila se danas, 10. decembra, u porodilištu Narodni front i na svet je donela zdravog dečaka.

Slađana je srećne vesti podelila na društvenoj mreži Instagram gde je objavila emotivnu sliku tek rođene bebe koju drži za ruku.

Voditeljki je ovo prvo dete i beba i ona se osećaju odlično.

Podsetimo, Slađa je nedavno otkrila da je u drugom stanju a u izjavi za Telegraf Jetset je otkrila da je izgovorila sudbonosno "da" i da se ona i njen partner raduju dolasku prinove.

- Nekada sam bila zagovornik teorije "nikada se neću udati i papir ništa ne znači" ali kao i mnogo puta ranije, život me je demantovao. Naravno da sam se udala čim sam shvatila da želim porodicu. Novi član stiže jako brzo i svi se raduijemo - izjavila je Slađa za Telegraf Jetset.

Slavkovićeva je jednom prilikom izjavila da ime svog partnera neće otkrivati nikada jer, kako je tada, istakla, to je promenljiva kategorija:

- Srećna sam u ljubavi, ali to je sve što ću vam reći. Kao mlada novinarka u jednom intervjuu pomenula sam svog tadašnjeg dugogodišnjeg momka, a kasnije, kada smo raskinuli, svi su me i dalje pitali za njega. To me je naučilo da, kao što kaže jedna moja prijateljica, sve što u životu može da se promeni ne treba spominjati u medijima - objašnjava Slavkovićeva, koja tvrdi da je veliki protivnik braka.

Video: Mirka raspalila kolce 10 dana nakon porođaja: Slavlje za rođenje 4. deteta porodice Savić

(Telegraf.rs)

Video: Poslednji snimak Lijama Pejne: Objava slavnog pevača (31) nastala nekoliko minuta pre tragedije

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA