Karleuša van sebe zbog bolesnih poruka nakon Kikine smrti: "Zahtevam da se roditelji ove dece pronađu!"

 
 ≫ 
  • 32

- Devojka koja je izvršila samoubistvo zbog zlostavljanja na društvenim mrežama i dalje je žrtva napada - počela je Jelena u objavi

Jelena Karleuša ponovo se oglasila povodom tragičnog slučaja i samoubistva Kristine Kike Đukić, odnosno morbidnih i bolesnih poruka koje, mahom maloletnici, objavljuju po društvenim mrežama.

Naime, ljudi su šokirani jer se poruke pune mržnje šalju čak i posle Kristinine smrti.

"Slikaj je kako leži mrtva", "Manje silikona ako može, hvala", samo su neki od sablasnih komentara ispod Kristininih objava, i to oni "najblaži".

Sociološkinja Jelena Radović nazvala je ovaj fenomen nekrobuling, a on je, kako je za Telegraf.rs objasnila, još jedan nivo nasilja na internetu i predstavlja nasilnike koji svoje nasilje ispoljavaju nad osobom koja je umrla.

Upravo se povodom takvih sablasnih komentara oglasila i Jelena Karleuša.

- Devojka koja je izvršila samoubistvo zbog zlostavljanja na društvenim mrežama i dalje je žrtva napada, ovog puta još bizarnijeg i bolesnijeg oblika. Da užas bude veći, ovakve i mnoge druge komentare napisala su deca! Deca od samo 12-13 godina. To deca sama nisu smislila, deca su to naučila od s***ova zvanih roditelji. Ako su ova deca ovakva sada u šta će se pretvoriti kada odrastu?! - napisala je Jelena.

- Kao javna ličnost sa najvećim brojem pratilaca na ovim prostorima, zahtevam da se roditelji ove dece pronađu i kao odgovorni staratelji kazne! Njihova deca su njihovo sramno ogledalo! - poručila je Karleuša uz skrinšot užasnih komentara koji ne prestaju da se nižu na Kristininom Instagram nalogu.

Video: Srpski TikToker nakon Kikinog samoubistva: Divna vam je sad kad je poklekla?!

Video: Karleuša je Ani na Mrkinoj sahrani rekla 4 reči: Tresla se, osetila sam veliku bol...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Hoki

    10. decembar 2021 | 17:02

    Jelena je samo onu devojku iz granda dovela sa njenim idiotskim direktnim komentarima i prozivkama na suze i tesku depresiju...pa ona to prva radi..a ovamo izigrava majka Terezu.. Pokvareno do bola..

  • 🌺🌼🌸

    10. decembar 2021 | 15:19

    Ako JK tako kaze onda braco inspektori ajte na posao... Doticna je " studirala" sve moguce fakultete,a mirodjija postade u svakoj corbi

  • FANTOM

    10. decembar 2021 | 15:00

    E samo smo čekali da se ti oglasiš. Na svakoj šerpi i loncu bi da budeš poklopac.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA