Svekrva napala Jovanu Jeremić: Nemoj da praviš budalu od mog sina, reši ovo što pre!

 
 
  • 12

- Vojina majka je pobesnela, odmah ju je zvala i svašta joj rekla - rekao je izvor

Voditeljku Jovanu Jeremić navodno je napala majka njenog još uvek zakonitog supruga Vojislava Miloševića, te joj zapretila da što pre reše haos koji traje otkad se šuška i piše o njihovom razvodu.

- Jovana se mnogo promenila od kada je prešla na "Pink", svi su to primetili. Još više nego pre radi na sebi, posvetila se ćerki, izgleda sve bolje i bolje, ali od obaveza i ciljeva koje je zacrtala i te kako je zanemarila muža Voju - započinje izvor pomenutog lista i dodaje:

- On je do sada bio pun razumevanja za njen posao i nikad joj nije prigovarao ni zbog prekovremenog rada, ni zbog ambicija, ali sada smatra da je preterala, pa sve češće započinje svađe i stavlja joj do znanja da ne može baš toliko da je toleriše.

-Malo su se i udaljili, pa je Voja na Jovanin rođendan došao posebno, mimo nje. Praktično je bio gost, a ne domaćin sa njom. To su svi primetili, a i zaista se videlo da tu nešto ne štima. Međutim, Jovana tvrdi da se ne razvodi, ali ne krije da ona i Voja žive na dve adrese. To je rekla i za medije zbog čega je Vojina majka pobesnela - isprčao je izvor.

- Odmah ju je zvala i svašta joj rekla, s akcentom da više ne pravi budalu od njenog sina! Maltene joj je naredila da što pre reši krizu u braku i da spreči vesti na tu temu u medijima. Takođe joj je zamerila i to što samo hvali sebe, a nikad se ne seti da pomene muža koji joj je u svemu pomagao kako bi ona napredovala u poslu - rekao je izvor za Star.

- Svekrva je takođe dosta bila uz nju kad se rodila Lea. Ona ju je čuvala da bi Jovana mogla da radi i snajka joj na tome zahvalna, čak je uvek isticala koliko joj znače i svekrva i svekar, međutim, ovog puta je bila oštra, pa joj je odbrusila da se ne meša i da će ona probleme u braku rešiti sa svojim mužem - zaključio je izvor.

Podsetimo, voditeljka je nedavno u izjavi za Telegraf.rs priznala da ona i njen suprug Voja prolaze kroz bračni krizu.

- Živećemo i zajedno, a i odvojeno. Prolazim kroz krizu u braku, ali nisam podnela papire za razvod. Ovo je klasična kriza koja može da rezultira pomirenjem, a možemo i da ne ostanemo u braku - rekla je ranije Jovana za Telegraf Jetset.

Video: Jovana Jeremić bračnom paru upala u kuću: Nikad se ne zna koga ću posetiti!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Iskreno

    22. novembar 2021 | 10:22

    Svaka čast i mužu i svekrvi,a i ostaloj familiji kad ste i do sad izdržali ☝

  • Boško

    22. novembar 2021 | 11:19

    Onog momenta kada žena pomisli da može da nađe boljeg, veza je gotova. Ne mora da pukne istog dana, ali priča je završena. S obzirom da ova gospođa sada verovatno sebe smatra najboljom ribom u istoriji, to je to. A da ovakve kao ona po pravilu završe mnogo loše, da ne pričam.

  • Ce

    22. novembar 2021 | 10:42

    Ona nije za brak.Samo na kratko.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA