Haos u emisiji, Jovana pobesnela na Marića: Manipulatoru, kome Vi možete da budete psihijatar?!

 
 
 ≫ 
  • 22

- Vi se sekirajte kako ćete da rešite svoj problem i to što Vaš rođeni sin do kraja života ne želi nikada više da Vas pogleda - rekla je Jovana psihijatru

U Novom jutru na Pinku došlo je do oštrog dijaloga između Jovane Jeremić i Jovana Marića!

Konkretnije, Jeremićeva se žestoko obratila Mariću, nakon što ju je on "posavetovao" da vodi računa o impulsu svog govora, a onda joj je spomenuo i ćerku.

Međutim, sve je počelo obraćanjem advokata koji je izneo tvrdnje o situaciji o kojoj danima priča javnost - da Jovana Marića sin navodno izbacuje iz stana.

- Jovan Marić je izbacio iz stana suprugu i sina, onog momenta kada je Danijela podnela tužbu za razvod braka, a to je bio decembar 2010. Tada je Mateja imao svega 10 godina. Izbacio ih je iz stana tako što je dva puta menjao bravu na vratima stana - počeo je advokat Nemanja Jolović.

- On je trebalo da izvrši povraćaj ključa, ali smo saznali da je uradio neverovatnu manipulaciju, tako što je stan koji je bio Matejin ostavio drugoj supruzi. On je u dogovoru sa Aleksandrom, drugom suprugom... Ona je podnela tužnu za poništaj poklona, kojim je on stan poklonio maloletnom detetu. Sud je usvojio tužbeni zahtev, poništen je ugovor i više Mateja nije vlasnik stana - dodao je advokat.

- Marić je svog sina sa 10 godina izbacio na ulicu, on je sa majkom otišao u podstanare, a onda ga je i formalno lišio vlasništva nad predmetnim stanom. U januaru ove godine smo napokon dobili presudi po osnovu koje su poništeni ugovori između Marića i njegove supruge Aleksandre, koja je obavezna da se sa svim licima i stvarima iseli. I sada se Jovan setio da ima sina, kad njegova druga supruga treba iz tog stana da se seli, a nije se setio da ima sina kad ga je sa 10 godina izbacio - tvrdi advokat Jolović.

- Vršio je nasilje prema bivšoj supruzi. Bilo je i fizičkog kontakta i pretnji, da je on ugledni profesor, ambasador, direktor klinike i da će je uništiti. Rekao je da će prvo krenuti kroz medijsku kampanju. To je njegova matrica kako da se osveti Danijeli, sad ide i upire prstom u sina tvrdeći da sin njega izbacuje iz stana. Međutim, u presudi piše nešto drugo. Sve što govorim, govorim na bazi utvrđenih činjenica - dodao je advokat.

Potom se Jovan Marić uključio iz "svog" stana.

- Ovaj advokat je najveći lažom među advokatima u Beogradu! Prosto ne znam kako advokatska komora gospodina Jolovića još uvek drži za advokata! Sve što je rekao je čista laž! - počeo je Marić.

- 1999. je ovaj stan u kom se nalazimo kupljen. Tada sam bio u braku sa Aleksandrom Marić, drugom suprugom, već 20 godina. Imamo ćerku staru 37 godine. 2001. brak počinje da se kvari i vanbračno mi se rađa sin Mateja, a 2003. se razvodim od Aleksandre i sklapam brak sa Danijelom, Matejinom majkom. Kad je on imao 7 meseci, Danijela saopštava: "Ti imaš dve ćerke, neketnine, star si čovek, možeš umreti. Obezbedi sina na vreme, ne mogu ja posle tebe da se sudim sa tvojim ćerkama, oko tvoje imovine. Pod pritiskom Danijele činim to da pišem ugovor o poklonu, ali ne pišem da ostanem do smrti u ovom stanu i to je moja greška. Sad me sin isteruje - tvrdio je Jovan.

- Moje pitanje je - da li je tačno da ste govorili da zamišljate u lokvi krvi sebe i treću ženu Danijelu, a da sve to gleda njegov sin Mateja? - pitala je Jovana Jeremić.

- Čista glupost! To je takva budalaština koju može dotični advokat Jolović da izmisli! Osnovna psihijatrija je da se nikad pred detetom ne govori i ne svađa - rekao je Marić.

- Da li je istina da ste svoju suprugu nazivali ku**om i prostitutkom u prisustvu sina? - nastavila je Jovana.

- Ma, nikada! - tvrdio je Marić.

- Vodite računa o vašem impulsu za govor, jer vaše dete... - dobacio je Marić Jovani.

- Vi, gospodine Mariću, pošto ste tako bezobrazni, sad ćete vi mene da čujete! Dakle, ovo sve što ste uradili i pokazali, što manipulišete u javnosti da vas sin izbacuje na ulicu, to je Vaša sramota! Kako se ponašate prema sinu i šta ste mu priredili sa 19 godina! Kome Vi možete da budete psihijatar i koga Vi možete da lečite, kada sami sa sobom sebe ne možete da usmerite?! 

- Vi niste pozvani da dajete dijagnoze o tome kako ja govorim, kao nekada kada sam radila na drugoj televiziji, da stavljate, na finjaka, meni određene dijagnoze, jer nemojte me vući da pozovem da se Vama uradi veštačenje i da se ispita Vaše stanje svesti, pošto to niko u javno nije postavio! Ovo Vam je prvi i poslednji put da koristite javni prostor, da Vi uspostavljate javno dijagnoze i da zloupotrebljavate funkciju psihijatra u javnosti, jer to radite sve vreme. To Vam više neće proći nekažnjeno! Ovde nisam tema ja, nije tema moj govor. Ja ovako pričam od rođenja i pričaću do kraja svog života, dokle god se budem bavila javnim poslom.

- Nastaviću dalje u ovom smeru, a Vi se nemojte sekirati za moj govor i govor mog deteta! Vi se sekirajte kako ćete da rešite svoj problem i to što Vaš rođeni sin do kraja života ne želi nikada više da Vas pogleda! Hvala - zaključila je Jeremićeva.

Situaciju pogledajte na snimku u nastavku, od 14:40 minuta:

(Telegraf.rs)

Video: Tijana Ajfon na Sajmu knjiga, deca jurila da se slikaju s njom

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Majka

    20. novembar 2021 | 13:00

    Jovana je previse slobodna,ne postuje nikakve kodekse kulturnog ponasanja ,cak bezobrazna!

  • Dusica

    20. novembar 2021 | 13:44

    Jovana je sramota za profesiju. Ne poštuje sagovornike i umislila da je zvezda, a to se ne potiże bezobraznim, drskim i agresivnim nastupim.

  • Maja J

    20. novembar 2021 | 13:50

    Doticna je jako bezobrazna i nevaspitana.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA