Oboje su prevareni u rijalitiju: Kiju i Dejana povezuje i jedan datum

 
 
 ≫ 
  • 34

Gledaoci po mnogo čemu porede Dragojevića i Kockarevu

Dalila i Dejan Dragojević potpisali su u rijalitiju "Zadruga" papire za razvod braka, a mnogi du primetili jednu stvar koja ih je podsetila na prvu sezonu pomenutog rijaliti šou programa.

Dalila se čak i tokom emisije "Gledanje snimaka" obratila porodici Dragojević, kao i produkciji i tražila da joj se pas Tedi dovede na velelepno imanje, budući da se trenutno nalazi kod Dejanovog oca Gorana u Veterniku.

Da li će doći do realizacije njenog plana, ostaje nam da vidimo, ali ono što će vas definitivno iznenaditi je sudbina Kije Kockar i Dragojevića.

Naime, svima je poznato da je Kija Kockar u "Zadruzi 1" prevarena od strane tadašnjeg supruga Slobe Radanovića.

Sloba je Kiju prevario sa Lunom Đogani, međutim, njihova afera nije dugo potrajala.

Pre Kijinog ulaska mnogi su se pitali zbog čega ne uđe u rijaliti i suočio se sa preljubnikom i ljubavnicom njenog tadašnjeg supruga.

Nekoliko nedelja kasnije, produkcija i Veliki šef uveli su na imanje u Šimanovcima Kiju Kockar, koja u tom trenutku postaje heroina nacije i regiona, zbog svoje priče koju je nosila na leđima. Međutim, po svemu sudeći, rijaliti će i ove sezone dobiti svog heroja, kog su prepoznali u Dejanu.

Dalila i Dejan Dragojević potpisali su papire za razvod 18. 11. 2021. godine, na isti dan kada je 2017. godine Kija Kockar odlučila da uđe u rijaliti "Zadruga 1" i suoči se sa tadašnjim suprugom Slobom i njegovom ljubavnicom Lunom. Inače, Kija i Dejan su isti znak horoskopa što takođe korisnici društvenih mreža ističu.

Video: Dejan i Dalila potpisali papire za razvod: Stavljena tačka na brak posle preljube

(Telegraf.rs)

Video: Miki Ðuričić krstio sina Arsenija i proslavio mu prvi rođendan: Osvanuli porodični kadrovi

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zar je bitno

    19. novembar 2021 | 22:58

    Samo sto jenova gospodja jedva cekala da bude slavna pa je boli kna stvar sto je neko ostavio. Najverovatnije je i bila sa njim jer je pevac. I ovaj tekst je za nju oskar. Dosta o njoj. Nijedan kvalitet nema za javnu scenu ali zgrce lovu na sve strane. Lepo je iskoristila situaciju. Ovaj decko tek kad izadje imace teske noci i kosmare. Necete ga videti pola godine u javnosti jer ce plakati i shvatati sta ga je snaslo. Sad je bl8zu svega i ne shvata. Dve razlicite price.

  • ana

    19. novembar 2021 | 23:15

    Kija prevara ne moze da we poredi nisakim! Lagala, mazala, uzela livu id jadnig naroda! Sad mora da cuti i trpi!😅😅

  • Lakis

    20. novembar 2021 | 07:01

    Naprotiv. Mnogo je veća sličnost između Dalile i Koje. Obe manipulativne, materijalisti, zle. Obe su dok su bile u braku varale svoje partnere u rijalitiju. Obe su odvajale svoje muževe od roditelja. Obe narcisoidne I egocentrici.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA